in

Ministrul Sănătății din Marea Britanie, anunț încurajator: Unul dintre noile medicamente pentru combaterea COVID-19 este testat pe pacienți

Ministrul Sănătății a anunțat că unul dintre cele șase medicamente testate pentru combaterea coronavirusului a intrat în următoarea etapă a studiilor clinice.

Matt Hancock, a dezvăluit că medicamentul respectiv este testat pe pacienți în Marea Britanie, scrie Daily Mail.

Inițiativa națională „rapidă” extinsă va accelera dezvoltarea de noi medicamente pentru pacienții internați cu COVID-19, reducând timpul necesar pentru a înființa studii clinice pentru noi terapii de la câteva luni la doar săptămâni și contribuind la ușurarea presiunii asupra NHS , a spus ministrul Sănătății.

Studiile din faza a doua se concentrează pe testarea unui medicament la pacienți pentru a evalua cât de eficient este acesta, în timp ce sunt studiate și efectele secundare.

Un român din Anglia, voluntar pentru testarea tratamentelor împotriva coronavirus: „M-am gândit la familia mea și la oamenii din spitale care așteaptă o speranță”

Bill Gates este darnic: „Dacă vaccinul funcționează, îl plătesc eu! Toți locuitorii planetei să beneficieze de el!”

625 de lire sterline pentru a te lăsa infectat cu coronavirus. Marea Britanie începe testarea vaccinului pe oameni

Medicii se zbat să găsească un tratament care poate ajuta la vindecarea sau încetinirea bolii, care a ucis aproape 22.000 de oameni în Marea Britanie.

Hancock a spus că oamenii de știință care lucrează în Marea Britanie au găsit o serie de „candidați promițători”.

 „În prezent, șase tratamente diferite au fost înscrise în studiile clinice naționale și primul este gata să intre în următoarea etapă, o nouă platformă de testare clinică în fază timpurie pe care o lansăm astăzi”, a mai spus ministrul.

Dacă se observă rezultate pozitive, aceste medicamente vor avansa rapid în studiile la scară largă aflate în derulare în întreaga țară.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Român din Londra, întors în țară pentru a-și vedea mama grav bolnavă. Femeia a murit în timp ce fiul ei era în carantină. Andrei Marian: „Este echivalentul lagărelor de concentrare”

Birmingham: Român arestat după ce a participat la o petrecere alături de 20 de persoane în timpul pandemiei