in

Coronavirusul l-a distrus într-o lună de intubare. „Mă gândeam că sunt tânăr și că nu mă va atinge”

„Mă gândeam că sunt tânăr și puternic, dar oricine poate fi lovit de această boală”, povestește asistentul medical Mike Schultz, în vârstă de 43 de ani, după o lună și jumătate în spital, dintre care patru săptămâni conectat la aparatul de respirat dintr-o secție de terapie intensivă.

Fanpage.it povestește despre asistentul medical care s-a vindecat de coronavirus și care a decis sa arate tuturor efectele devastatoare pe care Covid-19 le poate avea asupra corpului uman.

Americanul, din Boston (Massachusetts), spune că a luat virusul, cel mai probabil, la un concert la care a participat alături de prietenul său, la începutul lunii martie.

Pe 16 martie s-a prezentat la spital, datorită faptului că de două zile începuse să se simtă rău. Apoi, starea sa s-a înrăutățit, avea probleme respiratorii și febră mare, până când medicii au decis că trebuie să fie conectat la aparatul de respirat artificial.

Povestea impresionantă a unei supraviețuitoare a luptei cu coronavirusul: „Am văzut moartea cu ochii. Sunt norocoasă că sunt în viață”

După 4 săptămâni și jumătate, Mike s-a trezit în alt spital decât cel în care fusese internat inițial, convins că fusese sedat pentru doar câteva zile. După alte 10 zile de convalescență, a fost externat. Medicii spun că se va reface total, dar efectele bolii l-au marcat profund.

Mike cântărea 86 de kilograme înainte de a se interna. Se antrena în fiecare zi și era convins că, fiind tânăr și sănătos, nu va fi afectat de virus.

„Vreau să arăt tuturor cât este de dificil să fii internat în secția de Terapie Intensivă timp de mai multe săptămâni. Coronavirusul a redus capacitatea mea pulmonară, dar acum devin mai puternic de la o zi la alta. Voi reveni cel de dinainte, poate chiar mai puternic”, a scris Mike pe profilul său de Instagram.

În timpul bolii a pierdut 23 de kilograme.

Într-un interviu pentru BuzzFeed News, asistentul a povestit: „Mă gândeam că eram îndeajuns de tânăr să nu-mi fac probleme, și știu că multă lume gândește la fel. Cu postarea mea vreau să arăt că i se poate întâmpla oricui. Nu contează dacă ești tânăr sau bătrân, sănătos sau cu patologii anterioare, virusul poate distruge pe oricine”.

O româncă din Italia s-a vindecat de coronavirus după 74 de zile, medicii spun că e record mondial. ”A fost un coșmar”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Marea Britanie, încă 351 de decese în ultimele 24 de ore. Guvernul spune că focarul ar putea scăpa de sub control

Vremuri grele pentru Majestatea Sa. Regina concediază 380 de supuși de la Palatul Buckingham