in ,

Șocant! Au început să apară gropile comune, ca pe vremea epidemiei de ciumă

Au început să apară gropile comune, ca pe vremea epidemiei de ciumă

Reuters a publicat imagini din New York, în timp ce mai multe sicrie erau puse într-o groapă comună, ca pe vremea ciumei.

Muncitori echipați cu costume de protecție sunt surprinși în timp ce coborau, cu ajutorul unei scări, într-o groapă în care se aflau mai multe sicrie.

Imaginile sunt de pe Insula Hart, folosită pentru newyorkezii fără rude sau pentru cei care nu își permit cheltuielile de înmormântare.

În New York sunt peste 7000 de morți

Statul New York a anunțat joi, 9 aprilie, 10 000 de cazuri noi, ajungând la un total de 159 937, dintre care peste 7000 au decedat. Prin comparație, Spania are 153 000 de cazuri, iar Italia 143 000, iar China, acolo unde a izbucnit pandemia anul trecut, a raportat 82 000 de cazuri.

Statele Unite au declarat 462 000 de cazuri de infectări cu COVID-19 și peste 16 500 de morți. La nivel mondial sunt peste 1.6 milioane de cazuri și 95 000 de morți.

Groapa comună de pe Insula Hart

Groapa comună de pe Insula Hart, New York

Înregistrările video sunt de pe Insula Hart, folosită de mai bine de 150 de ani ca cimitir dedicat celor fără rude sau familiilor care nu își permit costurile de înmormântare.

Nu există confirmări oficiale că toate sicriele sunt cu victime ale infectării cu coronavirus, dar cel mai probabil cei înmormântați sunt din această categorie.

Conform Departamentului de Corecție al statului New York, numărul înmormântărilor pe Insula Hart a crescut de la odată pe săptămână, la 5 zile pe săptămână.

”Înmormântările temporare” sunt posibile

În mod normal înmormântările pe insulă erau făcute de către deținuți, dar, din cauza numărului crescut de înmormântări au început să fie folosite firme private.

Primarul orașului New York, Bill de Blasio, a afirmat, la începutul acestei săptămâni, că ”înmormântările temporare” pot fi o soluție până la finalizarea situației de criză.

Miercuri, 9 aprilie, statul New York a înregistrat 799 de morți, dar numărul persoanelor care au necesitat internare a scăzut cu 200, semn că distanțarea socială funcționează.

Articole similare:

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

doi români

Doi români întorşi din Marea Britanie au dat statul român în judecată după ce au fost forţaţi să intre în carantină

Virusul face ravagii în UK, peste 900 de morți în ultimele 24 de ore, numărul infectaților crește abrupt