in

Ce factură la electricitate plătește Regina Marii Britanii. Vedetele din Regatul Unit, mari consumatoare de energie electrică. Prețuri pe măsură

Poate fi șocant faptul că sir Elton John cheltuie o avere pe facturile de energie electrică, acumulând anual o factură de aproximativ 49.000 de lire sterline la conacul său de 6,5 milioane de lire sterline.

Casa din Windsor a vedetei britanice, cu opt dormitoare, are, de asemenea, o sală de cinema și o piscină, scrie Daily Mail.

Uswitch.com a estimat facturile la energie ale locuințelor celor bogați și faimoși oameni din Marea Britanie și a descoperit că reședința principală a reginei costă de 23 de ori mai mult decât conacul lui Elton John din Windsor.

Astfel, pentru a lumina Palatul Buckingham, casa regală cheltuie 1,13 milioane de lire sterline anual. De altfel, cele 40.000 de becuri costă aproximativ 28.663 de lire sterline pe an.

Regina Elisabeta a Marii Britanii, profit în pandemie din vânzarea propriei mărci de gin

Iluminarea celor 240 de dormitoare, dar și gazul metan folosit, costă de 37 de ori salariul mediu al unui britanic.

Casa cu zece dormitoare a cântărețului Robbie Williams, din Holland Park, vestul Londrei, are o factură de 33.133 de lire sterline.

Bucătarul Jamie Oliver, în vârstă de 45 de ani, plătește aproape 32.875 de lire sterline pentru casa de 6 milioane de lire sterline în Essex, în timp ce Ed Sheeran cheltuie 21.418 de lire sterline pe proprietatea sa din Suffolk, în valoare de 3,7 milioane de lire sterline.

Turneul de adio al lui Elton John va trece prin Barcelona, celebrul artist va susține două concerte

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Harrow: Un român de 20 de ani căuta fete de 14 ani pe Internet. Demascat de vânătorii de pedofili

Cercetătorii britanici: Riscul de infectare cu Covid-19 crește în funcție de înălțime