in

A avut erecție timp de nouă zile după un accident de motocicletă

Un bărbat din Marea Britanie a avut o erecție timp de nouă zile, în urma unui accident de motocicletă pe care l-a suferit. 

Bărbatul, în vârstă de 35 de ani, a avut un accident rutier cu motocicleta. În urma acestui eveniment, britanicul a trăit una dintre cele mai ciudate experiențe din viața sa.


Bărbatul, al cărui nume nu a fost dat publicității, a avut o erecție timp de nouă ca urmare a accidentului pe care l-a suferit.

Deranjat de situația în care se afla, omul a mers la medic, unde specialiștii l-au diagnosticat cu erecție de gradul IV

În urma accidentului, el s-a rănit în zona intimă și i-au fost blocate arterele, ceea ce a dus la erecția prelungită, relatează Daily Mail.

Erecțiile care durează foarte mult, precum în cazul britanicului, reprezintă o afecțiune numită priapism. Se declanșează atunci când sângele strâns în zona intimă nu se poate retrage, din pricina unui blocaj al vaselor de sânge.

80 de femei din Argeş, exploatate sexual. Proxeneţii le trimiteau să se prostitueze în mai multe ţări din UEProbleme pentru șeful Partidul Brexit. Nigel Farage ar putea fi interzis în Parlamentul European

Tragedie în Anglia! Copil de numai 6 ani, mort din cauza meningitei. Medicii au crezut că se preface și l-au trimis acasă