in

A vrut să se îmbogățească în UK. Tânără din România, condamnată pentru trafic de cocainăO tânără în vârstă de 23 de ani din Sebeş, Alba, a fost condamnată la 5 ani şi patru luni de închisoare pentru trafic de cocaină.

Paula Tăbăcaru, în vârstă de 23 de ani, alături de alţi doi tineri, Elvis Hasanaj (22 de ani) şi Kamer Mici ( 26 de ani) făcea trafic de droguri de mare risc. Cei trei au fost condamnaţi, în urmă cu trei săptămâni, de către Curtea Coroanei din Manchester la un total de 11 ani de închsioare.

Potrivit Manchester Evening Standard, cei trei furnizau droguri în centrul oraşului Manchester, iar în urma percheziţiilor Poliţia a descoperit la domiciliile acestora cocaină în valoare de  57.000 de lire sterline şi peste 36.000 de lire sterline, bani cash.

Tânăra din Sebeş ar fi fost cea care prelua comenzile, iar ceilalţi doi tineri furnizau drogurile. A mai fost găsit un lot de cocaină în valoare de 550 de lire sterline, precum şi doi imigranţi ilegali, care au fost deportaţi.

Românca a primit cea mai mare condamnare, de 5 ani şi patru luni, iar Hasanaj şi Kamer au fost condamnaţi la câte trei ani de închisoare.

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Probleme economice în UK. Creșterea economică scade, dobânzile cresc, lira sterlină s-a prăbușit

VIDEO – Greg Moment și Dumitrel Rada, workshop de fotografie de nuntă de excepție