in

Aici s-a ajuns! Un român a sfârșit carbonizat în estul Londrei. Doi bărbați au dat foc cortului în care stătea

Doi bărbați despre care se crede că ar fi români au fost victimele unor răufăcători care au dat foc cortului unde aceștia se adăposteau, într-o pădure din estul Londrei.

Potrivit policehour.co.uk, una dintre victime, în vârstă de 40 de ani, a fost pur și simplu carbonizată, suferind arsuri pe 100% din suprafața corpului, în timp ce cea de-a doua a fost rănită grav și se află în spital, după ce cortul în care locuiau a fost cuprins de flăcări.

Poliția Metropolitană solicită ajutor pentru identificarea victimelor care, din informațiile deținute, ar fi din România.

Doi bărbați au fost acuzați de omor, tentativă de omor și de incendiere cu intenția de a pune în pericol viața umană.

Polițiștii, paramedicii și pompierii au fost chemați la un incendiu pe terenurile de lângă A406, în estul Londrei, la ora 18.45, marți, 18 iunie.

Detectivii au spus că bărbații erau muncitori zilieri în estul Londrei și au făcut apel la orice persoană care i-ar fi angajat să stea de vorbă cu oamenii legii.


Unul dintre suspecți, un bărbat în vârstă de 37 de ani, urmează să se prezinte în fața Curții Magistraților din Barkingside, în timp ce un suspect de 51 de ani a apărut vineri, 21 iunie, la aceeași instanță.

Potrivit poliției, este posibil ca cei doi bărbați incendiați să se numească Manea și Petre.

Orice persoană care are informații poate suna la 101 sau la 020 8345 3865, citând fie Operațiunea Rochefort, 9090 / 18JUN.

Birmingham: Adolescent de 15 ani, sechestrat și torturat de trei tineri. L-au tăiat și i-au stins țigări pe față

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Mai puţini bani pentru Klaus Iohannis. Ce salariu câştigă preşedintele României?

Exeter: Șofer român beat și fără permis, își ucide prietenul, după care fuge de la locul accidentului