Anunț BOMBĂ în Marea Britanie. Vaccinurile anti-COVID nu sunt sigure pentru copiii cu vârste între 12 și 15 ani

Consilierii pentru vaccinuri din Marea Britanie au decis că vaccinurile anti-COVID nu sunt sigure pentru copiii cu vârste cuprinse între 12 și 15 ani.

Comitetul mixt pentru vaccinare și imunizare (JCVI) a optat pentru o abordare precaută pentru a evalua impactul pe termen lung al unei inflamații a inimii care are legătură cu serurile anti-COVID.

JCVI a anunțat astăzi, 3 septembrie, că va continua lansarea vaccinurilor doar pentru copiii din această categorie de vârstă care au alte probleme de sănătate.

Programul este extins de la cei considerați cei mai expuși riscului, și va include copii cu afecțiuni cronice majore cardiace, pulmonare, renale, hepatice și neurologice.

Marea Britanie pregătește vaccinarea copiilor de 12 ani. În curând…

Experţii britanici se sucesc: începe vaccinarea tinerilor de 16 şi 17 ani. Aceştia NU au nevoie de ACORDUL părinţilor

Acest lucru înseamnă că în jur de 200.000 de copii vor fi putea să se vaccineze.

Decizia vine exact la o săptămână după ce Departamentul de Sănătate și Îngrijire Socială (DHSC) a confirmat pregătirile în curs pentru a se asigura că NHS este gata să înceapă vaccinarea celor cu vârste cuprinse între 12 și 15 ani din Anglia, de la începutul lunii septembrie.

Cercetările conduse de University College London și Public Health England și publicate săptămâna aceasta au arătat că până la unul din șapte copii care suferă de coronavirus ar putea avea simptome aproape patru luni mai târziu.

Pe acest considerent, un grup de oameni de știință a cerut vaccinarea „tuturor tinerilor între 12 și 15 ani, cu lansarea în școli pentru a maximiza accesul și absorbția”.

Aceștia au solicitat, de asemenea, norme privind acoperirea feței pentru elevii din școlile gimnaziale și personalul din sălile de clasă și restabilirea bulelor, precum și investiții mai mari în ventilația clădirilor.


Anunț BOMBĂ în Marea Britanie. Vaccinurile anti-COVID nu sunt sigure pentru copiii cu vârste între 12 și 15 ani…

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 3 In medie: 3]

Dezvăluiri incendiare. Ce se întâmplă la moartea Reginei Elisabeta II. Protocolul a fost DAT PUBLICITĂȚII

Condiții călătorie UK România Septembrie 2021

Condiții de călătorie din UK spre România. Septembrie 2021