Românii din nordul Londrei se pot vaccina fără programare. Autobuzul vaccinării parchează la Centrul Comercial Brent Cross

Autobuzul vaccinării va poposi, în zilele de 12, 14 și 16 iulie, în parcarea Centrului Comercial Brent Cross (Brent Cross Shopping Centre), între orele 12.00 și 19.00.

Românii care au peste 18 ani și care locuiesc cu preponderență în zona de nord a Londrei se pot vaccina fără niciun fel de programare.

Autobuzul va fi în parcarea Layfield, lângă parcarea John Lewis a centrului comercial.

Cei care doresc să se vaccineze vor putea face vaccinul Pfizer-BionTech. În cazul în care v-ați făcut prima doză, o puteți face pe a doua, cu condiția să fi trecut cel puțin 8 săptămâni de la primul vaccin.

BREAKING NEWS! Rezidenții britanici complet vaccinați nu mai stau în carantină dacă vin din țări de pe lista galbenă

Pe lângă personalul NHS care va face vaccinul vor exista și persoane autorizate care vor răspunde la orice întrebare legată de vaccin și de vaccinare, ne-a declarat Anca Coman, de la Consiliul Local Brent.

De asemenea, mai trebuie menționat că este prima săptămână a programului Autobuzul Vaccinării. Acesta se va afla și în alte locații din Londra, începând cu săptămânile următoare.

Mai multe detalii puteți găsi pe pagina NHS dedicată vaccinării.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Scoțienii și galezii și-au ieșit din minți. Boris a ieșit în Downing Street fluturând steagul englez. „Ești premierul Marii Britanii, nu al Angliei”

Român dispărut fără urmă din Aeroportul Luton. Are 29 de ani, este din Bacău și venise în vizită la fratele său