in

Bestia striga „SEX!” în timp ce ataca o femeie într-un cimitir. Va plăti toată viața pentru asta!

Numele unui român din Argeș va fi pe viață în registrul agresorilor sexuali din Marea Britanie, după ce a încercat să violeze o femeie și a atacat alte două.

 

Potrivit Daily Mail, Andu Nedelcu, de 20 de ani, a fugit în România după atac, fiind apoi extrădat în Marea Britanie pentru judecată și condamnat la șase ani și opt luni de închisoare.

Pe 11 mai 2015, Nedelcu a atacat o femeie într-un cimitir din Suffolk. El s-a apropiat de victimă din spate și i-a spus bună. Aceasta nu a auzit, din cauză că asculta muzică la căști.

Apoi, agresorul a trântit-o la pământ și i-a desfăcut picioarele continuând să strige la ea în mod repetat: „Sex!”

Femeia s-a rugat de el să o lase în pace, dar acesta a târât-o în niște tufișuri, unde a început să o dezbrace forțat.

Femeia a început să strige, fiind auzită de un trecător, care a chemat poliția în jurul orei 22.25. Nedelcu a fugit înainte să apară oamenii legii și a fost căutat toată noaptea cu mașini de poliție și un elicopter. Nu a fost prins atunci, iar poliția a făcut apel la populație pentru identificarea sa.

Alte două femei au anunțat, zilele următoare, că au fost atacate în mod similar de un bărbat, în urmă cu o lună. Una dintre ele a spus că individul se și prezentase ca fiind din România și că îl cheamă Andu.

Polițiștii au căutat în locurile unde locuiesc și lucrează români, iar Nedelcu a fost identificat câteva zile mai târziu ca posibil suspect, însă acesta deja plecase în România de pe Aeroportul Lunton, la două zile după atac.

Agresorul a fost identificat și în urma confruntării camerelor de luat vederi de pe stradă, fiind localizat în zona cimitirului la orele 22.13 și 22.29.

În urma analizelor probelor ADN de pe mâinile femeii, detectivii au avut suficiente dovezi pentru emiterea unui mandat de arestare european.

Andu Nedelcu a fost arestat în România pe 22 ianuarie a.c. și extrădat în Marea Britanie pe 4 februarie.

El a fost acuzat de patru infracțiuni. Unul dintre detectivii care au lucrat la acest caz a spus că tânăra atacată a fost foarte curajoasă și a oferit detalii importante care au dus la prinderea agresorului și la împiedicarea sa de a ataca și alte femei.

Nedelcu a pledat vinovat la acuzațiile ce i s-au adus și a fost condamnat la șase ani și opt luni de închisoare, plus că numele său va rămâne pe viață în registrul infractorilor sexuali.Campanie anti-românească în THE SUN: 5.000 de romi din Țăndărei sunt în Marea Britanie. “Ieșim din UE ca să scăpăm de ei”

Scene şocante, doi români s-au luat la bătaie într-o casă de pariuri din Anglia. Totul a pornit de la păcănele – VIDEO

Englezii avertizați pe Facebook: „Românii atacă femei singure”

 

 

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Preot din Ialomița, și-a jefuit propria biserică și a fugit în Marea Britanie

VEZI VIDEO – Panică la bordul unui avion Blue Air la aterizarea în Marea Britanie. A explodat!