in

Brent: 14 persoane, amendate pentru încălcarea regulilor lockdown

Polițiștii au fost alertați cu privire la o adunare ilegală, de pe bulevardul Whitby, în zona Brent, vineri, 8 ianuarie, scrie My London.

La sosire, oamenii legii au găsit 14 persoane, cu nouă vehicule de mare putere. După ce au discutat cu grupul, ofițerii au constatat că nu exista niciun motiv clar pentru întâlnirea lor – ceea ce reprezenta o încălcare deliberată a restricțiilor guvernului.

Toți cei 14 membri ai grupului au primit notificări de penalizare fixe pentru încălcarea legislației Covid-19.

Amenda minimă este de 200 de lire sterline pentru prima infracțiune, redusă la 100 de lire sterline, dacă este plătită în termen de 14 zile.

Apoi, amenda ajunge la 400 de lire sterline, pentru a doua infracțiune, dublându-se pentru fiecare infracțiune suplimentară, până la maximum 6.400 de lire sterline.

LOCKDOWN: Poliția face razii la metroul din Londra și în parcuri. Se dau amenzi pe loc, fără avertisment

Comandantul șef al secției de poliție Nord Vest, Louis Smith, a spus: „Persoanele cu care ofițerii s-au angajat erau, după cum au recunoscut, conștiente de regulile pandemiei și le-au încălcat în mod intenționat.”

„Dacă alegeți să încălcați legislația, atunci alegeți să creșteți această presiune. Vă rugăm să stați acasă, să vă mențineți în siguranță și să protejați NHS”, a mai spus acesta.

Marți, 12 ianuarie, s-a anunțat că Londra a atins 10.000 de decese cauzate de coronavirus în spitale.

Totalul reflectă numărul de persoane care au murit în spitale după ce au testat pozitiv pentru boală și au decedat în termen de 28 de zile de la testul lor pozitiv. Îngrijorarea este că numărul de oameni cu Covid din spitalele londoneze nu a fost niciodată atât de mare, iar mult mai mulți londonezi vor muri înainte ca lucrurile să se îmbunătățească.

În vârful primului val erau 5.198 de persoane în spitalele din Londra, astăzi sunt peste 8.000, mai arată My London.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Boris Johnson: „Noul lockdown funcționează”

Cât plătesc românii pentru vizele de intrare în Marea Britanie. Incredibil câte lire trebuie să scoată din buzunar un muncitor