Candidatul PNL pentru Diaspora, Mihai Voicu, jignit de colegii de partid: «Șobolanule!»

Mihai Voicu, deputat PNL, candidatul partidului la alegerile parlamentare din 11 decembrie în Diaspora, și-a început campania electorală printr-un interviu dat unei publicații online din Canada. Cu stângul, am putea spune…

La postarea interviului pe pagina sa de Facebook au apărut multe contestații, membri importanți ai PNL reproșându-i că a plecat de la organizația din Dolj și apoi de la cea din sectorul 1 București, fără niciun rezultat. Pe aceeași postare există și contestațiile la adresa celorlalți candidați.Șobolanule ești atât de nesimțit! Ești președinte la sectorul 1 și tu candidezi în diaspora! Măăăăă! Nu ți-e rușine? Adică: te dai mare șef în București dar te ascunzi pe o listă de kkt în diaspora! Tu reprezinți ceea ce este noi în politica românească!”…acesta este doar unul dintre mesajele pe care deputatul le-a șters de pe pagina sa de Facebook, încercând să ascundă dialoguri ce arătau conflictele din interiorul organizației.” 

Postarea aparține unui ”greu” din PNL: Lucian Duță, secretar executiv PNL, fost președinte CNAS, cu activitate bogată în interiorul fostului PDL și actualului PNL.

 

Continuarea articolului în Gazeta Românească.

Surprize, Surprize! Deputatul Aurelian Mihai, primul pe lista ALDE pentru diaspora, la Camera Deputaților

Partidul lui Nicușor Dan și-a desemnat candidații în DIASPORA. Iată lista completă

Președintele PSD Marea Britanie, a doua opțiune a partidului pentru Senat. Marian Văduva s-a implicat în campania lui Sadiq Khan

Secretar General PNL Marea Britanie, acuzații la adresa colegilor: „Pe listele pentru diaspora nu sunt persoanele propuse de noi”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Viol la beție în Parlamentul britanic. Orgie la Camera Lorzilor

Nemții avertizează: Companiile de automobile din Marea Britanie vor fi alungate de Brexit