in

Începe „Caravana Dansului Popular” – spectacole în zece localități din județul Constanța

Turiștii și constănțenii vor avea posibilitatea să urmărească, în perioada următoare, spectacole coregrafice în zece localități din județ, în cadrul evenimentului „ Caravana Dansului Popular ”.

Proiectul, organizat de Rusu Georgiana PFA și finanțat de Consiliul Județean Constanța, presupune organizarea a zece spectacole coregrafice a câte 60 de minute, în perioada 21 – 30 iulie, între orele 20:00 – 21:00, în localitățile: Techirghiol, Mangalia, Neptun, Peștera, Năvodari, Pantelimon, Vulturu, M. Kogălniceanu, Negru Vodă, Medgidia.

Spectacolele vor fi susținute de ansamblul „Dance Sea-mphony” cel care a reprezentat România la ediția din 2022 a celui mai mare festival de folclor din Europa, World Folklore Festival Côte d’Azur: San Remo – Diano Marina – Cannes, unde a primit cea mai înaltă distincție – Marele Premiu al festivalului.

Concertele în aer liber se întorc la Constanța: „Sunset Sea-mphony” începe pe 4 august!

Repertoriul este variat, dansatorii urmând să evolueze pe melodii populare specifice mai multor regiuni din România (Dobrogea, Moldova, Muntenia, Oltenia), dar și celor mai reprezentative etnii dobrogene (turci, tătari, aromâni, greci).

„Prin intermediul proiectului „Caravana Dansului popular”, publicul din 10 localități ale județului Constanța va putea urmări coregrafiile prezentate de ansamblul „Dance Sea-mphony” pe covorul roșu din fața Teatro Ariston din San Remo (spațiul în care se desfășoară celebrul festival de muzică ușoară italiană), din fața celebrului Cazino din Monte Carlo, din fața Palatului Festivalurilor din Cannes (spațiul în care se desfășoară nu mai puțin celebrul Festival Internațional de Film) precum și pe marea scenă a finalei din Diano Marina”, a declarat Georgiana Rusu, reprezentanta organizatorului.

Iată programul complet al spectacolelor:

1. Negru Vodă: 21 iulie;

2. Năvodari: 22 iulie;

3. Vulturu: 23 iulie;

4. Mangalia: 24 iulie;

5. Techirghiol: 25 iulie;

6. Medgidia: 26 iulie;

7. Pantelimon: 27 iulie;

8. Neptun: 28 iulie          

9. Peștera: 29 iulie;

10. Mihail Kogălniceanu: 30 iulie.

Valoarea proiectului: 353.500 lei (300.000 lei finanțare Consiliul Județean Constanța + 53.500 lei contribuție proprie a beneficiarului).

Proiect realizat cu sprijinul Consiliului Județean Constanța.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]

Britanicii vor muncitori români

Britanicii plâng după români, sunt doriți muncitori sub 35 de ani. „Le oferim vize”

zidari uk

Zidarii și tâmplarii sunt căutați ca pâinea caldă în Marea Britanie, guvernul a relaxat pentru ei obținerea vizei