in

Rareș Bogdan, luat la înjurături de românii din diaspora. Și-a blocat comentariile pe pagina sa de Facebook

rareș bogdan diaspora

Liberalul Rareș Bogdan a fost luat la înjurături de românii din diaspora, motiv pentru care și-a blocat comentariile pe pagina sa oficială de Facebook.

Europarlamentarul PNL a fost numit acum mai puțin de o lună noul președinte al organizației PNL Diaspora, potrivit votului dat de conducerea liberală, în cadrul Biroului Executiv din 22 martie.

Prim-vicepreședintele partidului condus acum de Nicolae Ciucă a declarat pentru presa din România că Diaspora poate genera peste un milion de voturi, „dintre care cel puțin câteva sute de mii să se îndrepte spre PNL”.

Rareş Bogdan este ”idiotul săptămânii” în presa britanică

Nu știm pe ce se bazează Rareș Bogdan, dar din zecile de mii de comentarii ale românilor din diaspora, șansele ca organizația să se dezvolte sunt minime, iar șansele partidului să obțină voturi se diminuează drastic.

Copleșit de miile de înjurături primite pe toate paginile unde a apărut știrea, Rareș Bogdan a blocat comentariile pe pagina sa oficială. Practic, nimeni nu-și mai poate exprima părerile sau aduce comentarii la postările pe care le face europarlamentarul.

Vă oferim mai jos doar o mică parte dintre comentariile de pe pagina publicatie noastre, la știrea că Rareș Bogdan e noul președinte al PNL Diaspora. Am ales comentariile care au un limbaj cât de cât mai decent față de multe altele care nu pot fi publicate.

Sursa: Gazeta Românească

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 8 In medie: 4.4]

Londra Adolescent înjunghiat

Weekend violent în Londra: Adolescent înjunghiat într-un pub și ofițer de poliție tăiat cu maceta

teroristul Ali

TERIFIANT: Cum s-a pregătit teroristul Ali Harbi să îl ucidă pe parlamentarul Sir David Amess