Certificatele COVID din UK, recunoscute în toate țările UE

Certificatele COVID din UK, recunoscute în toate țările UE

Certificatele care atestă vaccinarea împotriva Covid-19 emise de UK și Armenia sunt echivalente cu certificatul digital Covid UE, se arată într-o decizie a Comisiei Europene, semnate joi, 28 octombrie.

Totodată, Marea Britanie și Armenia vor accepta certificatul Covid emis de statele UE pentru călătoriile din UE în cele două țări. Echivalarea certificatelor va fi recunoscută începând de vineri, 29 octombrie.

Român arestat pentru falsificarea unor certificate COVID folosite la intrarea în Anglia

Introdus la 1 iulie, certificatul digital Covid din Uniunea Europeană atestă că o persoană a fost fie vaccinată împotriva Covid-19, fie a trecut prin boală, sau s-a testat și are un rezultat negativ la infecția cu noul coronavirus.

„Călătoriile mai sigure sunt o realitate datorită certificatului digital Covid al UE, care este acum principalul standard global: 45 de țări de pe patru continente sunt conectate la sistem și altele vor urma în următoarele săptămâni și luni. Suntem deschiși și altor țări să se alăture sistemului nostru”, a declarat, într-un comunicat, comisarul european pentru justiție, Didier Reynders.


…Certificatele COVID din UK, recunoscute în toate țările UE…

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 3]

drogat cocaină

Incident feroviar în Londra: Conducătorul trenului era drogat cu cocaină

Războiul pescuitului între Marea Britanie și Franța continuă. UK amenință că va riposta

Războiul pescuitului între Marea Britanie și Franța continuă. UK amenință că va riposta