in

Comportament de golan. Un fotbalist britanic a înjurat o româncă supărat că pierdea la „păcănele”Un fotbalist de la echipa Crawley Town a înjurat și amenințat o româncă angajată a unei săli de pariuri sportive, supărat că a pierdut 300 de lire sterline la „păcănele”.

Farzad Bidgood (foto) este acuzat de hărțuire rasială intenționată după ce a făcut-o pe româncă „polish c***” (p*** poloneză) și a amenințat-o că va veni peste ea, în spatele geamului de protecție de la sala de pariuri.

Potrivit Crawley News, Bidgood a pledat vinovat pentru acestă faptă la Curtea Magistraturii din Crawley. De asemenea, el a pledat vinovat și pentru comportament amenințător și abuziv.

Pe 3 august, fotbalistul în vârstă de 21 de ani, se afla într-o casă de pariuri unde lucra și românca Adina Togan, scrie Crawley News.

Potrivit procurorului, Bidgood a devenit violent din cauză că pierdea și a început să lovească aparatul la care juca. Adina Togan i-a spus să înceteze, iar fotbalistul i-a spus să nu îi spună ea ce să facă și că în cazul în care îi va atrage din nou atenția va veni peste ea, în spatele geamului de protecție.

 Apoi a lovit aparatul cu un scaun, moment în care un alt angajat al casei de pariuri i-a spus că i se va interzice să mai joace și va fi chemată poliție. Răspunsul fotbalistului a fost: „F*** the police!

Personalul a apăsat butonul de urgență și a reușit să îl scoată pe Bidgood în fața clădirii și să încuie ușa.

Fotbalistul a încercat să intre din nou în sală, a amenințat și i-a spus româncei că este o „polish c***” (p*** poloneză).

Apărătorul lui Bidgood a spus că acesta regretă ceea ce a făcut, însă în acea zi doar ce aflase că tatăl său este extrem de bolnav, veste ce l-a afectat.

Potrivit acestuia, fotbalistul s-a dus la casa de pariuri pentru a încerca să uite și a câștigat cam 300 de lire sterline, după care a pierdut totul.

Avocatul a mai spus că Bidgood este un foarte talentat fotbalist și că de curând a primit o ofertă pentru a juca la o echipă din Murcia, La Manga.

Fotbalistul a primit doar o amendă de 290 de lire sterline, dintre care 190 de lire sterline pentru infracțiunea rasială. El a mai fost obligat la plata unei compensații de 50 de lire sterline pentru victimă.


Se întâmplă la Roma: mașini ROMÂNEȘTI stropite cu benzină și incendiate

Cazul româncei discriminate în Hull. Holiday Inn Express: „Nu a fost vorba despre criterii rasiste”

Reacție a MAE în cazul tinerei discriminate în Hull: „astfel de situații nu trebuie să se mai repete”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Șase adolescenți români, sclavi în Irlanda. Salvați după ce au sunat la ambasadă

Cameron: „Laburiștii – o amenințarea la adresa securității naționale”. Ce l-a determinat să spună așa ceva?