in

Este INVAZIE în Marea Britanie! Nimeni nu este în siguranță, spun specialiștii

Este INVAZIE în Marea Britanie! Nimeni nu este în siguranță, spun specialiștii

Este o adevărată invazie de șobolani uriași în Marea Britanie care se strecoară prin țevi și ajung în case prin vasele de toaletă.

Rozătoarele imense devin tot mai îndrăznețe, spun experții și „câștigă teren”, invadând locuințele din Marea Britanie.

În ultimul timp au fost înregistrate mai multe incidente, rozătoarele pătrunzând, efectiv, în casele oamenilor, prin conductele de canalizare și ieșind la lumină chiar prin vasul de toaletă.

Specialiștii avertizează că unii dintre acești șobolani au dimensiuni considerabile, „cât pisicile”.

Mai mulți rezidenți britanici au avut parte de surprize neplăcute în propriile locuințe, trezindu-se că din vasul de toaletă apar rozătoare uriașe și periculoase.

Londra. Cel mai mare număr de ȘOBOLANI din istorie. Carantina le priește

Experții avertizează populația cu privire la aceste cazuri, precizând că șobolanii pot rezista multe zile în conducte, croindu-și drum până în băile oamenilor.

„Am primit mai multe telefoane ca niciodată de la proprietari disperați. Auziseră zgomote din toaletă, s-au uitat și au găsit șobolani uriași”, a declarat Ian Helands, specialist în eliminarea dăunătorilor, potrivit The Mirror.

„Nimeni nu e în siguranță. Șobolanii sunt excelenți înotători, au oasele flexibile și se pot strecura în spații minuscule. Își pot ține respirația chiar și 3 minute și urcă prin conducte zile întregi. Sunt din ce în ce mai îndrăzneți. Practic, dacă vor să intre în casele oamenilor, vor reuși!”, a mai spus acesta.

„Invazia” de șobolani din Marea Britanie a provocat haos. Potrivit celor mai noi estimări, numărul acestor dăunătoare a ajuns la peste 150 de milioane și e în continuă creștere. 

„S-au înmulțit cu 25% în timpul pandemiei”, spune Ian Helands, adăugând că lipsa de hrană din coșurile de gunoi de pe stradă a determinat animalele să urce în locuințe. „Oamenii sunt îngroziți și chiar au motive întemeiate”.


///Este INVAZIE în Marea Britanie! Nimeni nu este în siguranță, spun specialiștii///

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 5 In medie: 2.6]

Galați: Conducea un autoturism înmatriculat în Marea Britanie cu permisul suspendat

Galați: Conducea un autoturism înmatriculat în Marea Britanie cu permisul suspendat

Manelistul Florin Salam, aproape să fie linșat la o petrecere în Manchester

Manelistul Florin Salam, aproape să fie linșat la o petrecere în Manchester. Momentul a fost filmat