Londra. Consilier guvernamental aruncă în aer teoriile vaccinării: „60% dintre persoanele internate sunt vaccinate”

Consilierul guvernamental sir Patrick Vallance a declarat într-o întâlnire cu presa că 60% dintre persoanele internate în spital sunt vaccinate.

Ulterior, el a revenit asupra declarației și a spus că este o greșeală, de fapt 60% dintre cei internați sunt nevaccinați. Acest lucru ar însemna că restul de 40% sunt persoane vaccinate, ceea ce este o cifră destul de mare. El a spus că acest lucru nu este surprinzător, „deoarece vaccinurile nu sunt 100% eficiente”.

Consilierii științifici ai guvernului britanic: Relaxarea va duce la 200 de morți de COVID pe zi și la 2.000 de internări

Sir Patrick a spus că spitalizările ar putea crește la peste 1.000 pe zi. El a adăugat: „Dar ratele ar trebui să fie mai mici decât cele anterioare din cauza efectelor protectoare ale vaccinării”.

„Sunt foarte, foarte eficiente (vaccinurile), dar nu 100% și, întrucât o proporție mai mare din populație este dublu vaccinată, este inevitabil ca acele 10% din acest număr foarte mare să rămână în pericol și, prin urmare, vor fi printre persoanele vaccinate unele care se infectează și ajung în spital”, a spus consilierul.

În Anglia există 3.813 pacienți în spital cu COVID-19 – cel mai mare număr din 24 martie.

Sir Patrick a avertizat, de asemenea, că numărul infectărilor cu COVID este în creștere. El a spus că Marea Britanie este destul de aproape de „valul de iarnă” anterior al infecțiilor, potrivit Sky News.

„În valul de iarnă, au fost până la aproximativ 60.000 de persoane pozitive pe zi”, a spus el.


Londra. Consilier guvernamental aruncă în aer teoriile vaccinării: „60% dintre persoanele internate sunt vaccinate”…

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Românii vaccinați în țară nu sunt scutiți de carantină în Marea Britanie. Regatul Unit nu recunoaște certificatele UE

Londra: Româncă de 60 de ani, implicată în furtul unor diamante de milioane de lire sterline. S-a acționat ca-n filme