in ,

Coronavirus: Numărul celor infectați în Marea Britanie a ajuns la 456. Cea mai mare creștere de până acum

Ultimele date furnizate de Ministerul britanic al Sănătății arată că numărul cazurilor de persoane infectate cu coronavirus miercuri, 11 martie, a ajuns la 456.

Este cea mai mare creștere de până acum, cu 83 de cazuri mai multe decât în ziua precedentă. Șase pacienți au murit până acum în spitale din Marea Britanie.

NHS England intenționează să extindă la 10.000 numărul de oameni testați, o creștere cu 1500 față de limita de până acum, arată BBC.

De asemenea, va fi scurtat timpul de așteptare a testelor la 24 de ore, a mai transmis Ministerul Sănătății.

Conform celor mai recente cifre, până în acest moment 27.476 de persoane au fost testate în Marea Britanie.

O britanică de 53 de ani a murit în Bali răpusă de coronavirus

Sunt 387 dintre cazurile confirmate în Anglia, 36 în Scoția, 18 în Irlanda de Nord și 15 în Țara Galilor.


Dintre cazurile din Anglia, Londra are cel mai mare număr, 104. Sud-estul Angliei este următoarea zonă infectată, cu 60 de cazuri, urmată de sud-vestul Angliei cu 44 de cazuri.

 Ministrul de Finanțe, Rishi Sunak, a livrat bugetul în parlament și a promis că NHS va primi „orice resurse ar avea nevoie” în timpul crizei – fie că ar avea nevoie de „milioane sau miliarde de lire sterline”.

El a spus că angajații care s-au îmbolnăvit vor putea primi o notă sunând 111, în loc să viziteze un medic de familie, iar persoanele care lucrează pe cont propriu și care nu mai pot munci din cauza virusului vor fi eligibile pentru beneficii din prima zi.

Ministrul Sunak a promis o schemă temporară de împrumut pentru coronavirus pentru a ajuta companiile mici și mijlocii și a spus că guvernul va anula plata statutară pentru afacerile cu până la 250 de persoane.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

O britanică de 53 de ani a murit în Bali răpusă de coronavirus

Banca Angliei anunță reducerea ratei dobânzilor pe fondul izbucnirii epidemiei de coronavirus