Declarație șocantă: „ Diaspora a plătit pensiile și salariile din România în ultimii 10 ani”

Candidatul Partidului Național Liberal pentru alegerile europarlamentare, Rareș Bogdan, susține că diaspora românească este principalul investitor din România din ultimii zece ani, potrivit Agerpres.

El a declarat, în cadrul unei întâlniri electorale organizată la Botoșani, că fără românii aflați la muncă în străinătate, România nu ar fi putut plăti, în ultimii ani, pensiile și salariile.
„E un moment în care nu ne gândim doar la noi, nu ne gândim doar la copiii noștri, la bătrânii noștri. Nu, ne gândim şi la frații, verișorii sau copiii noștri care în momentul ăsta nu pot să meargă la Sfânta Biserică la slujba celor 12 evanghelii. Mâine nu vor merge la prohodul Domnului și nici la biserica unde au fost de copii, pentru că sunt la mii și mii de kilometri, unii la 12.000 de kilometri, alţii la 5.000, alții la 3.000, adică sunt alungați din propria țară.

Sunt frații noștri din diasporă, iar de aici, de la Botoșani, au plecat printre cei mai mulți, procentual, acolo departe. Dar ei stau cu gândul la satul lor, la biserica lor, la mormintele bunicilor lor, la bătrânii lor râmași acasă și pentru ei dau votul, pentru că e un vot prin care încercăm să îi aducem acasă.

Nu putem să îi abandonăm acolo. Fără ei România nu ar fi fost în stare să își plătească nici salariile și nici pensiile. Pentru că cel mai mare investitor în această țară, de zece ani de zile, sunt exact cei jigniți și alungați de PSD: diaspora românească. Ei sunt principalii investitori”, a afirmat Rareș Bogdan.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

VIDEO – INCREDIBIL. În Londra dai 1.500 de lire sterline pe lună pentru a locui într-o casă plină de PLOȘNIȚE

Patriarhul Daniel, mesaj cu ocazia Paștilor: „Să nu-i uităm pe frații noștri, românii aflați printre străini”