Teodorovici promite marea cu sarea: „ CEC deschide filiale în diaspora. Nu vor exista comisioane”

Românii care locuiesc și muncesc în străinătate vor putea transfera bani în ţară fără comisioane, prin sucursale CEC Bank ce vor fi înfiinţate în străinătate, a anunțat, marți, 21 mai, ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici.

„Prin intermediul CEC-ului se va lansa cât de curând un pachet de măsuri care să vizeze deschiderea de sucursale, de birouri în afara ţării, unde trăiesc comunităţi importante de români, pentru ca românii de acolo să-şi poată deschide dacă doresc într-un mod mult mai facil conturi, să folosească aceste birouri de transfer, şi fără comisioane”, a spus Teodorovici, într-o conferinţă de presă.

Ministrul Teodorovici nu renunță. Vrea „agresivitate” contra liberei circulații a forței de muncă

Totodată, ministrul a arătat că se vor lua alte măsuri prin care să se creeze facilităţi pentru românii care muncesc în afara ţării.

„O să fie cu impact foarte bun, sunt măsuri pe care românii le aşteaptă de foarte mulţi ani, românii care trăiesc în afara ţării. Partea care ne bucură este aceea că, undeva la final de mai, iunie, acest lucru se va şi concretiza, astfel încât să fie încă un sprijin pentru cei care au decis pentru motive obiective şi sperăm temporar să fie departe de cei dragi”, a spus Teodorovici.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Panică totală în Marea Britanie. 100 de morți prin înjunghiere în acest an. Cea mai tânără victimă avea 14 ani

Rezultate îngrijorătoare ale unui sondaj în Marea Britanie: rasismul a crescut după votul Brexit