in

Doi români, eroi în Coventry. Au prins un spărgător de locuințe

Doi români care nu au dorit să li se facă publice numele, au prins un spărgător de locuințe care intrase în locuința lor de unde intenționa să plece cu televizorul.  

Cei doi frați l-au reținut pe infractor până la sosirea poliției.

Kyle Copson (foto), în vârstă de 30 de ani, intrase în locuința celor doi pe 9 decembrie 2015. Ofițerul care s-a ocupat de investigarea cazului a declarat că românii au făcut o treabă excelentă reținându-l pe Copson, un infractor periculos, și că cei doi au acționat în legitimă apărare, mai ales că intrusul era înarmat cu un cuțit.“Legea prevede că orice persoană poate folosi forța în mod rezonabil pentru a se apăra pe ei înșiși sau pe alții, atâta timp cât acționează într-un mod în care ei cred că este onest și instinctiv necesar să intervină în acel moment. Vom sprijini cetățenii în astfel de situații și îi felicit pe frați pentru că ne-au ajutat să prindem un infractor periculos, foarte prolific de pe străzile noastre.”

Cu câteva zile înainte să spargă casa românilor, infractorul jefuise un magazin, tot sub amenințarea cuțitului și doborâse la pământ o femeie pentru a fura o mașină. De asemenea, pe 7 decembrie, Copson deposadese prin violență o femeie de 120 de lire sterline.

 

El a mai fost acuzat și de spargerea unui pub, dar și de alte două furturi. Copson și-a recunoscut faptele, spunând că avea nevoie de bani pentru droguri. El a fost condamnat la opt ani de închisoare.

Un translator român a ajutat la salvarea unei adolescente violate zilnic de patronul unei spălătorii auto

Acuzații grave: „Oamenii sunt deportați ilegal din Marea Britanie”

Un englez terorizează România. A participat la un jaf ca-n filme la scurt timp după ce a ieșit din pușcărie

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Cum a fost incendiat magazinul românesc din Norwich. Clipe de groază pentru conaționalii noștri

Româncă acuzată că a încercat să își omoare bebelușul