„După vaccinare, mi-a rămas sutienul mic”, legătura dintre vaccinul COVID și mărimea sânilor femeilor

„După vaccinare, mi-a rămas sutienul mic”, spun unele femei din Germania după ce s-au vaccinat anti-COVID, chestiunea fiind luată în discuție de experți.

Există femei care spun că au sâni mai mari după vaccinare, reclamație dezbătută în „ Faktenfuchs” de pe Bayerische Rundfunk (BR).

Pe lângă reacții destul de frecvente, cum ar fi dureri de cap, frisoane sau chiar febră pentru o perioadă scurtă de timp după injectare, a mai apărut un efect, relatează presa germană.

Sunt raportate nu numai reacțiile obișnuite de vaccinare, cum ar fi durerea la locul injectării, ci și altfel de consecințe  ale vaccinării. Există femei al căror sutien nu se mai potrivește după vaccinare. În seria sa informativă „ Faktenfuchs”, Bayerische Rundfunk (BR) s-a ocupat de această chestiune, dacă vaccinarea permite într-adevăr creșterea bustului.

Potrivit BR, unele postări ale celor afectate pot fi găsite pe Twitter și pe alte canale de socializare.

De exemplu, o utilizatoare TikTok a publicat un videoclip cu decolteul ei cu comentariul „Jur pe Dumnezeu că sunt cu aproape 2 numere mai mari”.

Marion Kiechle, directorul clinicii ginecologice Universitätsklinikum Rechts der Isar, clasifică astfel de rapoarte după cum urmează: „Nu am văzut niciodată o mărire a sânilor și niciuna dintre pacientele noastre nu a raportat-o ​​vreodată. În opinia mea, nu există nicio justificare medicală pentru o umflare sau chiar mărirea sânilor din cauza unei vaccinări corona ”.

Credeați că am scăpat de COVID? Tulpinile mutante „pot face vaccinurile INUTILE în mai puțin de un an”

Ulrike Protzer, director la Institutul de virusologie de la Universitatea Tehnică din München, este de acord cu această evaluare: „Nu am fost niciodată informați despre acest lucru, nu cunosc date obiective despre acest lucru și nu există intrări în bazele de date privind aceste efecte secundare “.

Cu toate acestea, teoretic, este posibil ca mărimea bustului să fie mai mare după vaccinarea corona.

Acesta este punctul de vedere al medicului Thorsten Koch de la Brustzentrum Klinikum Nürnberg.

În acest caz, este vorba despre o mărire reactivă a ganglionilor limfatici. Ganglionii limfatici se umflă ca urmare a reacției imune, care poate perturba scurgerea lichidului limfatic, potrivit lui Koch, citat de BR.

Acest lucru ar putea duce la retenție temporară de apă și, de asemenea, la un sân mărit temporar, a spus acesta.

Cu toate acestea, într-un interviu telefonic cu BR, medicul principal Koch informează că nicio pacientă nu i-a spus vreodată despre sânii măriți după vaccinarea împotriva corona.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

cozi otopeni (2)

Românii din UK, nevoiţi să stea la cozi uriaşe pe aeroportul Otopeni. «Asta e legislaţia!»

Noapte violentă în Londra. Un mort și doi răniți pe străzile capitalei britanice