in

Elena Udrea, în vizită la prințul CharlesMinistrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, s-a întâlnit, marţi seară, cu prinţul Charles, pe care l-a numit “un extraordinar prieten al României”.

Întâlnirea dintre Udrea și prințul Charles vine la scurtă vreme după ce acesta din urmă a susținut reportajul “Wild Carpathia”, difuzat de Travel Channel UK, care prezintă unele dintre cele mai frumoase zone din Munţii Carpaţi.

Ministrul Turismului a prezentat succint vizita pe blogul personal, unde a postat și câteva fotografii de la întâlnire. Aceasta a spus despre Prințul de Wales că este “un extraordinar prieten al României şi un minunat ambasador al turismului românesc“.

Prinţul Charles are două proprietăţi în satul covăsnean Valea Zălanului, una dintre acestea fiind o casă veche de peste o sută de ani, care a fost complet renovată. De altfel, Prinţul Charles deţine mai multe proprietăţi în România, printre care şi o casă în satul Viscri. În ultimii ani, moştenitorul coroanei britanice a făcut mai multe vizite private în România, promovând intens zona rurală a Transilvaniei.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Finlanda s-a răzgândit în privința aderării României la Schengen

PSD Diaspora susține excluderea lui Mircea Geoană din partid