in

Fetiță de 10 ani moare după un „stop cardiac” brusc la centrul de agrement Putney

O fetiță de 10 ani a murit după un atac de cord la un centru de agrement din vestul Londrei ieri după-amiază (19 aprilie).

Școlarița a intrat într-un stop cardiac și a fost declarată moartă după ce a fost transportată de urgență la spital.

Fetiță de 10 ani a murit după un atac de cord

Echipajele de poliție și de ambulanță au fost chemate la centrul de agrement Putney de pe Dryburgh Road la ora 14.46.

Cercetările sunt încă în curs și rudele apropiate ale copilului au fost informate.

Poliția tratează moartea ei ca fiind „inexplicabilă” și încearcă să stabilească circumstanțele din spatele situației tragice, scrie My London news.

Băiat de 12 ani din Londra moare la școală din cauza unui atac de cord

O fetiță de 10 ani a murit după un atac de cord. Un purtător de cuvânt al Poliției Metropolitane a declarat: „Ofițerii au fost chemați la ora 14:46, marți, 19 aprilie, la Putney Leisure Centre, Dryburgh Road, SW15. O fată de zece ani a fost raportată că se afla în stop cardiac.

Ofițerii și Ambulanța Londrei Serviciul a asistat și a acordat primul ajutor de urgență. Copilul a fost dus la spital unde, din păcate, a murit la scurt timp mai târziu. Rudele apropiate sunt informate. Moartea este tratată ca neexplicată. O cercetare criminalistică este în curs.”

„Unei fete i s-a făcut rău”

Un purtător de cuvânt de la centrul de agrement a spus: “Din păcate, la centrul de agrement ieri, unei fete i s-a făcut rău. A fost dusă la spital și ulterior am aflat că a murit. Gândurile noastre sunt la familia și prietenii ei în acest moment”

Un purtător de cuvânt al Serviciului de Ambulanță din Londra a declarat: „Am fost chemați astăzi (19 aprilie) la ora 14.38 pentru a se raporta un incident la Centrul de agrement Putney.

Am trimis o serie de resurse, inclusiv un echipaj de ambulanță, un paramedic avansat, doi medici și un ofițer de răspuns la incident. Am tratat un pacient la fața locului și l-am luat cu prioritate la spital.”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 5]

înjunghiat estul Londrei

Tânăr de 20 de ani găsit înjunghiat mortal într-o casă din estul Londrei

Djokovic critică excluderea jucătorilor ruși de la Wimbledon

Djokovic critică Wimbledon: „Cred că este o nebunie”