Fosta amantă a lui Boris Johnson, dezvăluiri spectaculoase. Ar fi primit bani din fonduri publice pe vremea când Boris era primarul Londrei

Premierul britanic Boris Johnson se află din nou în centrul unui scandal sexual în care este acuzat că ar fi facilitat amantei sale accesul la sume din fonduri publice.

Jennifer Arcuri, o femeie de afaceri americană, a povestit cu lux de amănunte despre idila lor care a durat patru ani. Johnson și Arcuri au fost iubiți din 2012 până în 2016, când liderul conservator era primar al Londrei, iar relația lor ar fi dus la un tratament preferențial pentru afaceristă.

De ceva vreme se speculează că Boris Johnson, care este cunoscut pentru aventurile sale romantice, ar fi avut o relație extraconjugală cu femeia de afaceri Jennifer Arcuri. Potrivit The Mirror,  femeia nu a confirmat niciodată idila, până acum. În vârstă de 36 de ani, Arcuri a fost o apropiată a lui Johnson pe când acesta era primarul Londrei, între 2012 și 2016.

Femeia de afaceri a povestit că se întâlneau o dată pe săptămână și că  făceau schimb periodic de mesaje erotice, dar și că i-ar fi trimis câteva imagini nud. „L-am iubit. L-am adorat”, a povestit Arcuri, care susține că între ei a existat o atracție comună fizică și intelectuală și că îl poreclise pe Johnson „Alexandru cel Mare” 

În timpul relației, Johnson era în al doilea mandat ca primar și era însurat cu fosta soție, Marina, mama a patru din cei șase copii ai săi. 

Arcuri a dezvăluit că prima întâlnire a avut loc la un restaurant în Londra, unde Johnson i-a spus că e singura americancă de care i-a plăcut vreodată. Au făcut apoi sex la apartamentul femeii din Londra, cu câteva ore înainte ca Johnson să meargă la deschidere Olimpiadei Paralimpicilor din 2021, cu soția sa de atunci și cu Prințesa Anne.

Au urmat patru ani în care cei doi au avut întâlniri regulare, dar făceau și schimb de mesaje erotice, unele trimise de Johnson chiar în timpul întâlnirilor de serviciu.  Ea i-ar fi trimis și câteva fotografii topless, dar insistă că niciuna nu a fost exagerată și pur și simplu se vedea umbra sânilor. Ba mai mult, când femeia i-a spus că are o oarecare grijă când se sărută în public, Johnson i-a spus „Nu îmi pasă, e orașul meu”.

Brexit: Se anunță proteste în toată Marea Britanie împotriva suspendării Parlamentului: „Venim după tine, Boris!”

Arcuri a declarat că a fost cea care a pus punct relației, în 2016, pentru că nu avea de gând să stea după Johnson toată viața. Acum este căsătorită și are un copil.

Dezvăluirile lui Arcuri ridică semne de întrebare cu privire la felul în care Boris Johnson a cheltuit o parte din banii publici, dar și dacă a încălcat regulile de conduită. El va fi pus sub investigație pentru a se afla dacă Arcuri a primit tratament preferențial, cum s-a speculat.  Politicianul a avut o serie de prelegeri la conferințe despre tehnologie organizate de Arcuri, care ar fi primit 130.000 de lire finanțări publice pentru a le organiza, inclusiv o bursă guvernamentală.

Acum, Arcuri îl acuză pe Johnson că a fost laș și nu a apărat-o când a fost acuzată de tratament preferențial. Ea spune că orice implicare pe care a avut-o în lumea IT-ului din Londra s-a datorat muncii ei. “Un  lider adevărat e carismatic, curajos și just. Boris nu e niciunul dintre aceste lucruri”, a spus Arcuri.  Ea mai susține că Boris Johnson ar fi trebuit să recunoască o relație de prietenie dintre ei, pentru a evita speculațiile.

Însă, conform actelor oficiale, Arcuri nu îndeplinea toate criteriile necesare pentru a lua parte la mai multe întâlniri de top, unde a mers alături de Johnson. Autoritățile spun că nu există dovezi că Johnson s-ar fi comportat indecent la muncă, dar se pune problema că a împins-o pe Arcuri în față.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Șoc în școlile din Anglia: Mii de plângeri cu privire la abuzuri sexuale

Anglia: Ce reguli se modifică de astăzi? Tot ce trebuie să știți despre relaxarea restricțiilor