in

Împușcături în Barnet. Doi morți, poliția caută pistolarulUn bărbat și o femeie au fost împușcați mortal în East Finchley, nordul Londrei. Corpurile celor doi au fost descoperite joi dimineață, 15 septembrie.

Potrivit Poliției Metropolitane, citată de Sky News, este vorba de o femeie de 52 de ani, mamă a nouă copii și de nepotul acesteia, de 21 de ani.

Trei ambulanțe și cinci mașini de poliție au sosit la locul incidentului armat, iar un purtător de cuvânt al Poliției Metropolitane a declarat că un bărbat și o femeie cu răni provocate de gloanțe au fost declarați morți la fața locului.

A fost deschisă o anchetă, dar nu au fost efectuate încă arestări, criminalul fiind căutat, încă, de poliție, scrie The Independent.

Potrivit aceleiași publicații, Scotland Yard a înregistrat 1958 de infracțiuni legate de regimul armelor și munițiilor, în Londra, anul trecut, 79 dintre acestea fiind în Barnet, districtul unde s-a întâmplat tragedia de joi.

Totodată, în aceeași perioadă, în Barnet au avut loc cinci crime cu arme de foc, din totalul de 106 înregistrate în toată Londra.

 

Oricine are informații în legătură cu incidentul din East Finchley este rugat să contacteze poliția la 101 sau să sune la Crimestoppers – 0800 555 111.

O veste tristă. Român de 23 de ani, înjunghiat mortal în plină stradă,în Wolverhampton

Prudenţă maximă dacă vizitaţi aceste oraşe! Au cel mai ridicat grad de violenţă din lume

Româncă de 28 de ani, omorâtă în Lincolnshire. Avea doi copii

Criminali și violatori eliberați „din greșeală”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Studiu: Studenții români din străinătate nu se simt discriminați, în contextul socio-politic actual

Plouă cu candidați independenți în diaspora. Toți sunt susținuți de PACT (Platforma Acțiunea Civică a Tinerilor)