in

Încă 113 morți în Marea Britanie. Numărul total al persoanelor decedate din cauza coronavirus a ajuns la 578

Numărul morților cauzate de coronavirus în Marea Britanie a crescut cu 113, ajungând la 578, cea mai mare creștere zilnică de până acum.

De asemenea, oficial, există încă 2100 de cazuri de infectare înregistrate, ceea ce duce numărul acestora la aproape 12.000.

Ieri, Marea Britanie înregistra 43 de decese din cauza coronavirus, ceea ce a aprins speranța că blocarea ordonată de guvern a dat roade.

Guvernul britanic oferă lucrătorilor self-employed afectați de criza coronavirusului 80% din venitul lunar, dar nu mai mult de 2.500 de lire sterline

Însă, scrie Daily Mail, acest lucru s-a datorat doar faptului că totalul deceselor din ziua precedentă a fost calculat doar pentru opt ore.

Guvernul s-a confruntat cu critici pentru politica sa controversată de a testa doar pacienții în spital, ceea ce înseamnă că doar o parte dintre cazuri sunt depistate și lasă adevărata scară a focarului din Marea Britanie în ceață.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Guvernul britanic oferă lucrătorilor self-employed afectați de criza coronavirusului 80% din profitul lunar, dar nu mai mult de 2.500 de lire sterline

Atac la adresa românilor din diaspora

Atac la adresa românilor din diaspora care se întorc acasă: „Și-au invadat țara natală, sunt descreierați”