in ,

Încă o zi neagră pentru Marea Britanie: 708 morți. S-a înregistrat cel mai scăzut număr de infectați din ultimele patru zile

Marea Britanie a suferit o nouă lovitură în ultimele 24 de ore. Potrivit Ministerului Sănătății din Marea Britanie, 708 oameni au murit din cauza coronavirusului într-o singură zi, numărul total ajungând la 4.313.

În schimb, numărul celor infectați a crescut cu 3.735 persoane, cea mai mică creștere din ultimele patru zile.

Numărul celor infectați a crescut astfel la 41.903.

Adjunctul premierului Johnson, Michael Gove, va confirma cifrele la informarea de presă pe care o va face din Downing Street în această după-amiază.

Tot azi, profesorul Neil Ferguson a avertizat publicul că vor fi „săptămâni întregi” cu un număr mare de cazuri. El a mai spus că distanțarea socială ar putea fi relaxată până la sfârșitul lunii mai, dacă oamenii continuă să respecte regulile.

Încă 684 de morți în Marea Britanie. Ministrul Sănătății: „Se va ajunge la 1.000 de decese pe zi, în preajma Paștelui”

Totuși, în pofida faptului că mișcările în afara caselor au scăzut cu 85 la sută, imaginile de astăzi de pe străzi arătau bicicliști care se plimbau în grupuri, pe vremea călduroasă.


Miniștrii solicită publicului să rămână acasă, astfel încât NHS să nu fie copleșit de un aflux de cazuri.

Ieri, 3 aprilie, Marea Britanie a atins o etapă sumbră în criza coronavirus, atunci când numărul deceselor a depășit numărul raportat de China, deși cifrele lansate de Beijing sunt aprig contestate.

Italia, 760 de morți în 24 de ore, 14.000 de persoane decedate în total

În același timp, profesorul Graham Medley, șeful departamentului guvernamental ce se ocupă de modelarea pandemică, a declarat că singura cale viabilă ar fi ca oamenii să fie lăsați să se infecteze, astfel încât să nu mai fie vulnerabili.

El a avertizat că restricțiile actuale nu vor îndepărta țara de pandemie, ci ar preveni doar o răspândire pe termen scurt – dar ar avea consecințe grave pentru economie.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Breaking News! Se suspendă toate zborurile dintre Marea Britanie și România

măștile improvizate

Cine trebuie să poarte mască? Sunt bune măștile improvizate, făcute acasă?