in , ,

Breaking News! Se suspendă toate zborurile dintre Marea Britanie și România

Zborurile dintre Marea Britanie și România se suspendă pentru o perioadă de 14 zile, a anunțat ministrul de Interne român, Ion Marcel Vela într-o conferință de presă în urmă cu câteva minute.

De asemenea, se suspendă zborurile către și din Austria, Belgia, Statele Unite, Olanda, Turcia și Iran, a mai anunțat ministrul.

Ordinul intră în vigoare de mâine, 5 aprilie, începând cu ora 23.00.

Restricţiile în Marea Britanie NU vor fi ridicate mai devreme de sfârșitul lunii mai

O altă măsură care îi vizează pe transportatori a fost anunțată de Vela: „Economia are nevoie de ei. Am stabilit pentru conducătorii autovehiculelor de transport marfă cu capacitatea maximă autorizată mai mare de 2,4 tone care nu prezintă simptome asociate COVID-19 că vor completa la intrarea în țară doar o declarație pe proprie răspundere prin care își asumă locația unde pot fi contactați în perioade dintre curse.”

Țăndărei intră în carantină

Acesta a mai spus că distanțarea socială este singura soluție pentru protejarea sănătății cetățenilor. Din acest motiv s-a luat decizia ca localitatea Țăndărei să intre în carantină.

Avem primul român arestat preventiv, la Vaslui. Din total cazurilor confirmate în Ialomița, în jurul prânzului, 31 sunt din Țăndărei, un procent de peste 60 la sută. În ordonanța militară numărul 7 am stabilit: Se instituie carantină pentru localitatea Țăndărei. Se vor verifica serviciile publice precum aprovizionarea pentru alimente de bază pentru persoanele fără ajutor. Sunt strict interzise intrarea și ieșirea în și din localitate prin ale zone decât cele publice”, a declarat Vela în conferința de presă.


Articole similare:

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Restricţiile în Marea Britanie NU vor fi ridicate mai devreme de sfârșitul lunii mai

Încă o zi neagră pentru Marea Britanie: 708 morți. S-a înregistrat cel mai scăzut număr de infectați din ultimele patru zile