in

Infractor român violent, extrădat în Marea Britanie pentru a fi condamnat. A bătut trei bărbați până i-a lăsat lați

Infractor român violent, extrădat în Marea Britanie pentru a fi condamnat. A bătut trei bărbați

Un infractor român care a fugit din Marea Britanie în urmă cu patru ani, pentru a scăpa de urmărirea penală pentru agresarea a trei persoane a fost extrădat și condamnat la închisoare.

Gelu Stroe, în vârstă de 29 de ani, a fost adus în urmă cu două luni din două țări diferite pentru a ajunge în fața justiției.

Stroe este a doua persoană adusă în Marea Britanie pentru a fi condamnată din cauza unui incident violent din mai 2017 în care trei bărbați au fost răniți, arată yorkpress.co.uk.

Românul Alexandru Nica, în vârstă de 31 de ani, a fost închis în septembrie anul trecut pentru 12 luni, de York Crown Court, după ce a recunoscut trei acuzații de vătămare corporală.

Acesta, împreună cu Stroe, au lovit = trei bărbați cu pumnii și picioarele, lăsându-l pe unul inconștient și rănindu-i pe toți.

Cei trei au susținut că Stroe și Nica i-au atacat neprovocat și brusc.

Cu toate acestea, după ce a vizionat imaginile de pe camerele de supraveghere stradale, judecătorul Simon Hickey nu a fost de acord și a spus că a existat provocare din partea celor trei victime.

Cu toate acestea, magistratul i-a spus lui Stroe că „a trecut mult dincolo de limita a ceea ce ar fi putut fi acceptat ca autoapărare legală”.

Stroe și Nica au spus poliției că cei trei i-au insultat rasist, în timp ce vorbeau cu două femei.

Stroe a pledat vinovat la trei acuzații de vătămare corporală. El a negat acuzația de neprezentare la tribunal, fiind condamnat la 13 luni și jumătate de închisoare.

Român violent la Spitalul din Ipswich. A luat la bătaie patru polițiști

După ce a părăsit Marea Britanie în 2017, Stroe a plecat în România. De acolo a fost extrădat în Spania și condamnat la doi ani de închisoare din cauza unor alte fapte.

El se întorsese în România după eliberare și a început să lucreze ca tatuator.

„S-a mutat în Olanda pentru un nou început și lucra ca tatuator când a fost arestat și adus înapoi în această țară”, a spus avocatul său.

„Este o persoană foarte diferită de cea din 2017. A evoluat și vrea să facă lucrurile diferit”, a mai spus acesta.

Avocatul a mai afirmat că cele trei victime au fost la clubul de noapte Quids Inn de pe strada St Nicholas, Scarborough, pe 27 mai 2017 și mergeau acasă la ora 4 dimineața.

Pe St Thomas Street, au dat de Stroe și Nica care vorbeau cu două femei.

Cei trei au devenit agresivi verbal față de români, inclusiv arătând cu degetul, iar unul a intrat în spațiul personal al lui Stroe.

El a spus că și-a bazat evaluarea pe limbajul corpului și pe acțiuni, deoarece nu exista sunet de pe camera de supraveghere.


///Infractor român violent, extrădat în Marea Britanie pentru a fi condamnat. A bătut trei bărbați…

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 5]

Accident la Londra, un autobuz etajat plin de elevi a intrat într-un magazin, 19 răniți

Marea Britanie interzice operația de refacere a himenului și testarea virginității

Marea Britanie interzice operația de refacere a himenului și testarea virginității