in

Înjunghiere mortală în centrul Londrei, la doi pași de Muzeul Tussaud. Un mort și un rănit grav în atacul din Marylebone

Înjunghiat mortal în centrul Londrei – O persoană a fost înjunghiată mortal într-un atac în plină zi în această după-amiază (luni, 28 noiembrie) în centrul Londrei, în apropiere de Muzeul Tussaud. O altă persoană înjunghiată a fost dusă de urgență la un centru de traumatologie majoră.

Doi tineri de 16 ani înjunghiați mortal în sud-estul Londrei, arestat un tânăr, bănuit a fi autorul ambelor crime

Victima a murit la fața locului, după ce paramedicii Poliției Met și ai Serviciului de Ambulanță din Londra au fost chemați pe strada Lilestone, Marylebone, chiar înainte de ora 15.30.

Un purtător de cuvânt al Serviciului de Ambulanță din Londra a declarat: „Am fost chemați astăzi (28 noiembrie) la ora 15.23 pentru o înjunghiere pe strada Lilestone, orașul Westminster.

Am tratat doi pacienți la fața locului și am dus o persoană la un centru de traumatologie majoră. Din păcate, în ciuda eforturilor depuse de echipajele noastre, o persoană a murit la fața locului”, relatează MyLondon.news.

Poliția din estul Londrei în alertă maximă: cinci crime în ultimele șase zile. Astăzi, doi tineri împușcați mortal, un altul rănit grav

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 3 In medie: 3.7]

police londra

Doi tineri de 16 ani înjunghiați mortal în sud-estul Londrei, arestat un tânăr, bănuit a fi autorul ambelor crime

Dublă crimă în Greenwich: Doi tineri de 16 ani au fost uciși cu cuțitele, doi tineri de 15 și 16 ani arestați