in

Doi tineri de 16 ani înjunghiați mortal în sud-estul Londrei, arestat un tânăr, bănuit a fi autorul ambelor crime

Doi tineri înjunghiați în sud-estul Londrei. Un adolescent a fost arestat în urma înjunghierii fatale a doi băieți de 16 ani la o milă distanță unul de celălalt în sud-estul Londrei, a anunțat poliția.

Kearne Solanke a fost găsit cu plăgi înjunghiate în Thamesmead, iar Charlie Bartolo a fost descoperit în Abbey Wood, sâmbătă după-amiază, scrie The Guardian.

Doi tineri de 16 ani înjunghiați în sud-estul Londrei

Poliția metropolitană a declarat duminică seara târziu că un băiat de 16 ani a fost arestat ca suspect de uciderea lor, cele două incidente fiind tratate de poliție ca fiind legate între ele.

Kate Blackburn, de la comandamentul specializat în infracțiuni al poliției metropolitane, a declarat: “Aceasta este o evoluție pozitivă în ceea ce este o investigație complexă și în mișcare rapidă. Familiile lui Charlie și Kearne au fost informate.”

“Ancheta noastră este în curs de desfășurare și continuăm să facem apel la ajutorul publicului în timp ce construim o imagine a ceea ce s-a întâmplat sâmbătă seara. Dacă aveți informații, indiferent cât de nesemnificative credeți că ar putea fi, vă rugăm să vă prezentați.”

Poliția a fost chemată sâmbătă, în jurul orei 17.10, la apelul potrivit căruia două persoane au fost rănite în două locații diferite. Ambii adolescenți au fost declarați morți și au fost lansate anchete pentru crimă.

Anterior, detectivul Richard McDonagh, care a vorbit la locul unuia dintre incidente, a declarat reporterilor: “Colegii de la Omucideri investighează și tratează cele două crime ca fiind legate. Îi pot asigura pe toți cei afectați de aceste crime că detectivii vor lucra neobosit pentru a descoperi ce s-a întâmplat și pentru a oferi răspunsuri familiilor acestora.”

“Ofițerii sunt deosebit de interesați să afle de la oricine care ar fi văzut un SUV de culoare închisă sau un 4×4 cu bare de acoperiș argintii distinctive în zonele din jurul Sewell Road sau Titmuss Avenue în zilele anterioare crimelor.”, a mai precizat el.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 6 In medie: 4.3]

Londra, extindere uriașă a zonei unde plătești taxa de poluare 12,5 lire sterline pe zi. Cartierele românilor sunt afectate

Înjunghiere mortală în centrul Londrei, la doi pași de Muzeul Tussaud. Un mort și un rănit grav în atacul din Marylebone