in

Dublă crimă în Greenwich: Doi tineri de 16 ani au fost uciși cu cuțitele, doi tineri de 15 și 16 ani arestați

Dublă crimă în Greenwich: doi băieți, de 15 și 16 ani, au fost arestați pentru o dublă înjunghiere. Victimele, alți doi băieți, ambii de 16 ani, au fost găsiți cu răni înjunghiate, sâmbătă seara. Ambii au murit.

Dublă crimă în Greenwich

Kearne Solanke (stânga) și Charlie Bartolo (dreapta) au fost înjunghiați mortal într-un atac sâmbătă.

Doi băieți au fost arestați suspectați de o dublă înjunghiere îngrozitoare care a zguduit Greenwich în weekend. Charlie Bartolo, în vârstă de 16 ani, și Kearne Solanke, în vârstă de 16 ani, au fost găsiți cu răni de înjunghiere la un kilometru distanță pe Sewell Road, Abbey Wood și Titmuss Avenue, Thamesmead, sâmbătă (26 noiembrie) imediat după ora 17.00. Paramedicii s-au deplasat la fața locului, dar ambii băieți au murit.

Doi tineri de 16 ani înjunghiați mortal în sud-estul Londrei, arestat un tânăr, bănuit a fi autorul ambelor crime

Doi arestați, al treilea eliberat

Un băiat de 16 ani și un băiat de 15 ani au fost arestați marți (29 noiembrie) sub suspiciunea de crimă și rămân în arest. Un alt băiat de 16 ani care a fost arestat duminică (27 noiembrie) a fost acum eliberat pe cauțiune și urmează să se întoarcă la secția de poliție în februarie 2023.

Poliția este în contact strâns cu familiile victimei în timp ce cercetează crima. Inspectorul șef detectiv Kate Blackburn a spus că arestările au fost utile, dar a făcut apel la martori să vorbească cu poliția sau să se prezinte anonim prin Crimestoppers.


Anchetatorii sunt dornici să audă de la cei care au văzut un Nissan Qashqai negru cu bare de acoperiș argintie în jurul Sewell Road sau Titmuss Avenue în zilele și orele dinaintea crimelor. DCI Blackburn a adăugat: „Informațiile pe care le furnizați ne-ar putea ajuta să facem dreptate pentru acești băieți și familiile lor”.

Doi măcelari români au ucis și tranșat doi bărbați la Bristol: „Le-au aranjat trupurile ca pe porcii de la abator”

Polițiștii sunt profund întristați și revoltați

Detectivul superintendent Richard McDonagh a spus: „Poliția investighează uciderea a doi adolescenți, iar gândurile și cele mai profunde simpatii mele sunt către familiile și prietenii lor – și într-adevăr către localnicii din Abbey Wood și Thamesmead despre care știu că sunt șocați și îngroziți de ceea ce s-a intamplat.”

„În calitate de adjunct al comandantului districtual al unității de comandă de sud-est din Met, mă alătur lor pentru a fi profund întristat și revoltat de aceste crime fără sens. Îi pot asigura pe toți cei afectați de aceste crime că detectivi pricepuți vor lucra neobosit pentru a descoperi ce s-a întâmplat și pentru a oferi răspunsuri familiilor tinerelor victime.”

„Combaterea violenței este o prioritate pentru Met. Incidente precum cele pe care le-am văzut sâmbătă întăresc de ce această muncă este atât de importantă și de ce trebuie să cer din nou tuturor comunităților din Londra să lucreze cu noi și cu partenerii noștri, astfel încât să facem tot ce putem împreună pentru a preveni astfel de tragedii.”

Londra: care sunt cartierele în care riscați cel mai mult să fiți înjunghiat

Localnicii sunt îngroziți: „Am făcut cea mai mare greșeală să mă mut aici”

Locuitorii din Greenwich au reacționat la vărsarea de sânge cerând mai multă poliție pe străzi, în timp ce unii au spus că le-ar fi frică să-și lase copiii să se joace afară. Alții consideră că incidentul a fost înfricoșător, dar cartierul primește un renume prost și, în mod normal, nu este atât de periculos.

Paul Power, din Thamesmead, a declarat pentru MyLondon: „Cunosc ambele familii ale băieților care au murit. Este absolut tragic. Auzi despre aceste lucruri care se întâmplă aproape săptămânal acum, așa că să se întâmple pe stradă pe care locuiești, la doi băieți pe care îi cunoști, este absolut devastator.”

Kathleen Brown, de la Titmuss Avenue, a spus: „Am locuit aici de 30 de ani. Când m-am mutat aici, a fost frumos. Dar nu acum. Mi-ar plăcea să ies, la fel și fiicele mele. Am făcut cea mai mare greșeală pe care am putut-o face, să mă mut din vestul Londrei până aici.

Acum, copiilor tăi le este frică să iasă. Fiicele mele își țin copiii în casă și nu este corect. Copiii ar trebui să se poată plimba. Pur și simplu sunt prea speriați să-i dea drumul”.

Christina Hendry, de la Thamesmead, a spus: „De curând devine înfricoșător în ultimii ani sau doi… De obicei, băieții care locuiesc aici au fost crescuți aici și familiile lor au fost crescute aici. Se întâmplă o mulțime de traficuri de droguri și alte chestii, dar nimeni nu se calcă unul pe celălalt. Se lasă unul pe altul. Cred că este nevoie de mult mai multă poliție în acest moment din cauza a tot ceea ce se întâmplă”.

Magnus Amasiat a spus: „Dacă [ofițerii de poliție] ar fi acolo, ai avea puțină încredere. Pentru că dacă strigi, se va întâmpla ceva și vei primi ajutor.”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 4 In medie: 5]

oameni aglomeratie londra

Anglia și Țara Galilor au devenit țări cu minorități creștine, islamul este tot mai răspândit. ”Este oficial – nu mai suntem o țară creștină”

londra autobuz

Navetiștii din Londra se vor confrunta cu mari perturbări: șoferii de autobuz plănuiesc șapte zile de greve