in

Poliția din estul Londrei în alertă maximă: cinci crime în ultimele șase zile. Astăzi, doi tineri împușcați mortal, un altul rănit grav

Știri UK: Poliția din estul Londrei în alertă maximă. Doi tineri au fost împușcați mortal, iar un al treilea se luptă între viață și moarte în urma unui schimb de focuri de stradă în estul Londrei, marți dimineață.
Ofițeri înarmați au răspuns la triplul schimb de focuri de armă din zona rezidențială Henley Road, Ilford. Paramedicii au chemat poliția după ce au fost raportate o bătaie în desfășurare și focuri de armă, scrie standard.co.uk.

Alertă în centrul Londrei, mai multe persoane înjunghiate lângă gara Liverpool Street, poliția a izolat zona

Poliția din estul Londrei în alertă maximă

La fața locului, ofițerii au găsit trei bărbați, doi de 20 de ani și unul de 30 de ani, cu răni prin împușcare. Una dintre victime a fost declarată moartă la fața locului. Un alt bărbat a murit la scurt timp după aceea.

Un purtător de cuvânt al poliției a declarat: “Cea de-a treia victimă, în vârstă de 30 de ani, a fost transportată la spital, unde rămâne în stare critică. “În acest stadiu incipient nu au avut loc arestări. Investigațiile privind circumstanțele sunt în curs de desfășurare.

Serviciul de Ambulanță din Londra a declarat: “Am fost chemați astăzi la ora 12.12am la informații despre un schimb de focuri pe Henley Road, Ilford. “Am tratat trei persoane la fața locului și am dus o persoană la un centru de traume majore. Din păcate, în ciuda celor mai bune eforturi ale echipajelor noastre, două persoane au fost declarate moarte la fața locului.”

Dubla crimă este a cincea crimă pe o rază de zece mile din estul Londrei în șase zile.

Între timp, continuă vânătoarea de oameni pentru suspectul care a înjunghiat mortal o femeie și a rănit o alta în Stratford. Victimele cunoscute de el au fost găsite cu răni provocate de lame într-o casă din Windmill Lane duminică dimineața devreme.

Una dintre ele, în vârstă de 50 de ani, a murit la fața locului, iar cealaltă, în vârstă de 30 de ani, a fost transportată la spital. Poliția a declarat că rănile ei nu i-au pus viața în pericol.

Inspectorul detectiv Aytac Necati, de la Comandamentul specializat în infracțiuni al Poliției Metropolitane, a declarat: “Nu a fost o crimă: “Familia și prietenii victimei și ai femeii rănite sunt devastați și, pe bună dreptate, doresc răspunsuri.

Separat, în sudul Londrei, un bărbat în vârstă de 30 de ani se recuperează după ce a fost înjunghiat pe Lower Coombe Street, Croydon, ieri, la ora 17.48.

El a fost rănit într-o agresiune care a avut loc imediat înainte ca ofițerii să ajungă în zonă.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 3 In medie: 5]

Rishi Sunak

Rishi Sunak va fi premierul Marii Britanii după ce Mordaunt și Johnson și-au anunțat oficial retragerea

sotia premier uk

Averea fabuloasă a familiei noului premier al Marii Britanii. Cine este soția lui ​Rishi Sunak