in

Judecătorul către hoții români: „Sunteți o rușine pentru țara voastră!”

Un grup de patru români care au furat produse în valoare de sute de lire sterline dintr-un magazid dinHuddersfield, West Yorkshire, a fost numit de judecător o „rușine pentru țara din care provin”, se arată în The Examiner.Magistratul Callum Watkiss-Rooney, de la Curtea din Kirklees, le-a spus celor patru, pe care i-a etichetat drept hoți profesioniști: „Românii sunt bineveniți în această țară, dar infracțiunile pe care le-ați făcut pătează numele poporului român.”

Aurelia Lapușan, de 19 ani, Marian Gheorghe, 20, Cornel Balaiu, 36, și Gheorghe Pongori, de 25 de ani, au recunoscut furtul comis pe 8 iunie a.c. dintr-un magazin TK Maxx.

Lăpușan a recunoscut că a furat, separat, și trei sticle de parfum.

Apărătorul românilor a spus instanței că inculpații s-au apucat să fure după ce nu au găsit de lucru. Despre tânăra de 19 ani, acesta a spus că a lucrat sporadic la curățenie, venind în Marea Britanie în speranța că va avea o viață mai bună.

 

Blackburn, „țintă ușoară” pentru hoții din magazine

Trei dintre hoți au fost condamnați la 12 săptămâni de închisoare, cu suspendare pentru 12 luni. Totodată au avut de plătit aproximativ 100 de lire de persoană drept daune. A patra persoană, Cornel Bălaiu, va fi condamnat separat, el fiind recidivist.

Daily Mail: Bande din România, responsabile pentru 92% din furturile de la bancomate

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Reţeta săptămânii. Chef Loredan vă recomandă: Scones

Atentat cu bombă la Iași. Dispozitiv explozibil detonat într-un amfiteatru al Universităţii Gh. Asachi