in

Londra. Crimă în cartierul cu cei mai mulți români. Un bărbat a fost înjunghiat la centrul comercial Brent Cross

Poliția a fost chemată marți, 4 mai, la centrul comercial Brent Cross, în jurul orei 18: 45, sesizată cu privire la un grup de bărbați care se băteau.

Polițiștii au găsit acolo un tânăr de 21 de ani care fusese înjunghiat, potrivit Poliției Metropolitane.

În ciuda eforturilor depuse de toți cei implicați, bărbatul a murit la fața locului, iar un tânăr de 18 ani a fost arestat în apropiere, sub suspiciunea de crimă.

Un al doilea bărbat, de asemenea, în vârstă de 18 ani, a fost arestat.

24 de ore de violență extremă în Londra. Bărbat ucis în fața copilului său, în Willesden. Elevi înjunghiați, împușcături în Dagenham

Superintendentul șef Sara Leach, șefa poliției din nord-vestul Londrei, a declarat: „Aș dori să le mulțumesc membrilor publicului care i-au venit în ajutor. Au arătat un curaj considerabil. Două persoane au fost arestate și o anchetă este deja în desfășurare. Vom face tot ce putem pentru a identifica și a-i aduce în fața justiției pe cei responsabili.”


Centrul comercial era deschis în momentul incidentului și au existat mai mulți martori.

Oricine are informații trebuie să sune la 101, citând referința CAD6136 / 04MAY.

Informațiile pot fi, de asemenea, furnizate către Crimestoppers, în mod anonim, la 0800 555 111.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Scene de o violență ieșită din comun în Leeds. Un proxenet român și-a închis partenera în pivniță și a pus-o să înghită inelul de logodnă

Forțată să se prostitueze de la 14 ani, o româncă se destăinuie: „Câștigam mulți bani, pentru că eram doar un copil. Dar banii îi lua iubitul meu”