Londra: Femeie de 35 de ani, ucisă de serul anti-COVID. Medicul legist: „Era perfect sănătoasă”

O femeie de 35 de ani, mamă a doi copii, a murit din cauza complicațiilor cauzate de vaccinarea cu serul anti-COVID AstraZeneca, potrivit medicului legist.

Alpa Tailor s-a îmbolnăvit la o săptămână după ce a făcut vaccinul pentru „a-și proteja familia”, în martie acest an.

Reacția pe care a avut-o afectează una din 50.000 de persoane cu vârsta sub 50 de ani care au făcut prima doză din acel vaccin, arată raportul medico-legal.

Alpa s-a plâns de o durere de cap și o zi mai târziu a suferit paralizie pe partea stângă a corpului, scrie My London.

Familia femeii a spus că aceasta a făcut vaccinul pentru „a-și proteja familia” și îi avertizează pe alții să solicite sfatul medicului dacă încep să se simtă rău după vaccin – inclusiv dacă au o durere de cap.

Marea Britanie. Bărbat de 59 de ani, mort după vaccinarea cu AstraZeneca: „Medicii au găsit un cheag de sânge imens”

Soțul victimei a spus: „Moartea iubitei noastre Alpa a lăsat un gol imens în inimile și în viața noastră, tuturor ne va fi dor de dragostea ei. Alpa a fost o soție minunată, o mamă iubitoare, o fiică uimitoare, o soră și o prietenă. Viața noastră s-a schimbat într-un mod inimaginabil”.


Potrivit anchetei, paramedicii au dus-o pe Alpa la Spitalul Național de Neurologie și Neurochirurgie pe 8 aprilie, cu simptomele unui accident vascular cerebral, inclusiv vorbire neclară și o cădere a feței.

72 de decese în Marea Britanie din cauza AstraZeneca

Medicii au efectuat analize de sânge și au diagnosticat-o rapid cu un nou sindrom numit trombocitopenie imunitară indusă de vaccin și tromboză (VITT).

Profesorul Marie Scully, hematolog consultant la University College London Hospitals, a declarat că la momentul internării femeii, aproximativ 250 de persoane erau diagnosticate cu VITT în Marea Britanie, dintre care aproximativ 50 au murit.

Alpa a fost operată în acea după-amiază, iar medicii au crezut inițial că răspunde bine la tratament.

Cu toate acestea, medicii de la terapie intensivă au observat o schimbare a funcției creierului și au efectuat o scanare CT descoperind hemoragii cerebrale masive.

Potrivit agenției de reglementare a medicamentelor și produselor medicale, de la 1 septembrie 2020 au existat 416 cazuri de VITT și 72 de decese.


…Londra: Femeie de 35 de ani, ucisă de serul anti-COVID. Medicul legist: „Era perfect sănătoasă”…

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 3 In medie: 3.7]

pasaport sanatate UK

Guvernul britanic renunţă la paşaportul de vaccinare. Sajid Javid: „Este inutil”

Premierul britanic este în corzi. Liderul scoțian cere un nou referendum pentru independență după ce a câștigat alegerile

Ce li se promite scoțienilor dacă votează pentru independență la un nou referendum