in

Londra: Violată noaptea într-o pădure din Catford. Român de 21 de ani, condamnat pentru „un atac brutal și sinistru”

Londra: Violată noaptea într-o pădure din Catford. Român de 21 de ani, condamnat pentru „un atac brutal și sinistru”

Un român în vârstă de 21 de ani a fost condamnat pentru violarea unei femeie într-o pădure din sud-estul Londrei.

Potrivit Poliției Metropolitane, fapta a avut loc în luna august a anului trecut, când o femeie de aproximativ 20 de ani a fost atacată și supusă unui grav atac sexual, într-o zonă împădurită de lângă gara Catford Bridge.


Victima se îndrepta spre casă,  dar se pierduse după ce a fost dusă la destinația greșită de un taxi. Tânăra și-a amintit că era într-o zonă împădurită necunoscută, iar lângă ea era un bărbat necunoscut – identificat ulterior drept Dănuț Bulboană.

Acesta a atacat-o, iar ea a încercat să țipe, dar Bulboană i-a băgat ceva în gură, sufocând-o.

Femeia a reușit în cele din urmă să scape și să sune la 999.

Harrow: A acceptat să fie bonă în Anglia, dar a ajuns să fie exploatată sexual. Româncă violată și trimisă la produs

Victima a asistat ofițerii pentru a localiza zona unde a avut loc atacul. Polițiștii au reușit să urmărească apoi locația lui Bulboana și, în ciuda faptului că românul își modificase aspectul prin schimbarea hainelor, femeia l-a identificat, iar Bulboana a fost arestată.

Românul a fost acuzat pe 25 octombrie 2019, după ce examinările criminalistice au arătat că el este făptașul.

Detectivul Dean Young, cel care a condus ancheta, a declarat: „A fost un atac brutal și extrem de sinistru în care Bulboana a profitat de vulnerabilitatea unei femei singure în noapte. Aș dori să laud curajul manifestat de victimă care a chemat rapid poliția după ce a fost supusă unui calvar cu adevărat oribil. Acțiunile sale au dus la detenția unui bărbat periculos în decurs de o oră de la atac și care a fost apoi adus în fața justiției.”Ce avere a pierdut Regina Marii Britanii din cauza pandemiei. Este vorba despre sute de milioane de lire sterline

Ce avere a pierdut Regina Marii Britanii din cauza pandemiei. Este vorba despre sute de milioane de lire sterline

BREAKING NEWS: Noi restricții în Anglia. Alte zone vor intra în carantină începând de săptămâna viitoare din cauza creșterii numărului de cazuri de COVID-19