in

Măcel în Londra. Șase persoane împușcate într-un atac în sudul capitalei britanice

A fost măcel în Londra, unde mai multe persoane au fost rănite, iar una dintre ele se află în stare critică la spital, în urma unui atac cu o armă de foc.

Serviciile de urgență au fost chemate în Brixton, pe Ridgway Road, Brixton, SW9, în jurul orei 1.30 dimineața, duminică, 13 iunie.

Un bărbat, în vârstă de 32 de ani, a fost dus în stare critică la spital după ce a fost înjunghiat și împușcat în picioare. Alți cinci au ajuns la spital cu răni împușcate în principal la picioare, dar care nu le pun viața în pericol.

Un videoclip postat online a arătat un cordon de poliție care închidea Ridgway Road la intersecția cu Loughborough Road și Colharbour Lane, la doar câțiva metri de stația Loughborough Junction.

Un martor a declarat: „Am ajuns în această dimineață (13 iunie), poliția era peste tot. Domnul de la ziare mi-a spus că a fost o luptă”.

I-a înnebunit căldura! LONDRA, sub asediul bandelor înarmate. Bătaie cu macetele, împușcături și înjunghieri în tot orașul


Helen Hayes, deputat laburist pentru Dulwich & West Norwood, a declarat că este „îngrozită” de incidentul violent.

Locuitorii din Brixton au reacționat cu privire la incidentul grav de duminică, o femeie comparându-l cu violențele din țara sa natală, Venezuela.

Diana, care locuiește la câțiva metri distanță de locul incidentului și își duce fiica la locul de joacă pentru copii din apropiere, a declarat pentru My London: „Nu mă simt în siguranță aici. Consiliul a mutat parcul în urmă cu câțiva ani. Acum este tot timpul plin de sticle sparte aruncate peste gard și există oameni care fură”.

Ea a adăugat: „Am crescut în Venezuela, dar locuiesc în Brixton de 16 ani. Este haos și zgomot cauzat de diferite incidente din Brixton, inclusiv elicopterul poliției care trezește copii din somn. Uneori, atmosfera din Brixton mă duce înapoi la nivelurile ridicate de criminalitate din țara mea natală”.

Cineva care a cunoscut victima care se află într-o stare critică a declarat: „Era un tip minunat, a mers la universitate. Nu merita acest lucru”.

Poliția cere oricui are informații să sune la 101 și să citeze referința 918 / 13 iunie. Pentru a rămâne anonim, puteți contacta Crimestoppers.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 3 In medie: 3.7]

Londonezii, extaziați de vizita președintelui SUA. S-au urcat pe case pentru a fotografia Air Force One

Boris a făcut anunțul oficial. Restricțiile continuă până în iulie. Ce se întâmplă cu nunțile