in

I-a înnebunit căldura! LONDRA, sub asediul bandelor înarmate. Bătaie cu macetele, împușcături și înjunghieri în tot orașul

Cel puțin patru persoane au ajuns de urgență la spital cu răni înjunghiate în Londra miercuri seara, un bărbat fiind grav rănit după ce a fost lovit violent într-o luptă cu macetele între patru interlopi.

Criminologul David Wilson a declarat pentru MailOnline că de vină pentru astfel de incidente ar fi de căldura, numărul infracțiunilor violente crescând pe măsură ce vremea devine mai fierbinte și spațiile populare în aer liber sunt pline de oameni.

Țipete îngrozite pot fi auzite în filmările de la primul din cele patru atacuri sângeroase. Imaginile filmate cu telefonul mobil la ora 16.30, în Greenwich, arată patru bărbați înarmați cu lame uriașe, cuțite și ciocane.

Câteva ore mai târziu, zeci de polițiști au ținut piept revoltelor din Brixton, în jurul orei 21.35, fiind atacați cu pietre și cărămizi.

La scurt timp, la mai puțin de trei mile distanță, în Norwood, poliția a fost chemată la o altă înjunghiere, un bărbat fiind dus la spital cu răni grave. Apoi, în Shepherd’s Bush din vestul Londrei, un bărbat a fost împușcat în față de un hoț.


Londra: Trei crime în 24 de ore. Două persoane înjunghiate mortal și una împușcată

Temperaturile au atins miercuri, 2 iunie, la 28,9C în Northolt.

Profesorul Wilson a declarat pentru MailOnline: „Există o legătură bine stabilită între crimele violente și vremea caldă. Ceea ce este dificil de definit este motivul pentru care se întâmplă. Majoritatea violențelor se produc în locuri fierbinți, poluate și supraaglomerate”.

„Este cald, iar oamenii sunt înghesuiți și se lovesc unul de celălalt, există mai multe situații în care oamenii se vor supăra unul pe celălalt și se vor lua la bătaie”.

El a subliniat, de asemenea, că vremea caldă poate face „dificil somnul”, motiv pentru care oamenii se simt agitați și irascibili.

În Greenwich, filmările arată patru persoane care se luptau cu arme albe, în timp ce spectatorii îngroziți țipau.

La fața locului au ajuns și paramedicii și o ambulanță aeriană. Un bărbat se zbate între viață și moarte, în spital.

Un purtător de cuvânt al Poliției Metropolitane a spus: „Ofițerii investighează o înjunghiere în Greenwich. Poliția a fost chemată la ora 16:23 la Barge Walk, în sud-estul Londrei, unde mai mulți bărbați se luptau. Un bărbat a fost găsit la fața locului cu răni înjunghiate.”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Londra: Doi români au ajuns în instanță pentru că nu au respectat carantina. Au pus pe Instagram fotografii din vacanța în România

Dezastru în Spania după decizia Marii Britanii de a nu o introduce pe lista verde. Ce sumă imensă pierde această țară din cauza pandemiei