in

Ca-n Vestul Sălbatic! Mai multe persoane împușcate în Londra, în ultimele zile

Ca-n Vestul Sălbatic! Mai multe persoane împușcate în Londra, în ultimele zile

Mai multe persoane au fost împușcate în Londra, în ultimele zile, dovedind încă o dată că orașul pare scăpat de sub control de poliție.

Luni (16 mai), un adolescent a fost împușcat în plină zi, pe o stradă liniștită din Brockley. Poliția înarmată a pătruns pe Turnham Road, la sud de stația Brockley, după ora 15.00.

Adolescentul a fost internat ulterior cu o plagă împușcată, dar nu se știe nimic despre starea lui. Poliția nu a făcut încă arestări.

Poliția Metropolitană a arătat: „Un bărbat se află la spital după o împușcătură în Brockley în această după-amiază (luni, 16 mai). Poliția înarmată a fost trimisă în jurul orei 15.15 pentru o împușcătură pe Turnham Road, la sud de stația Brockley. Ofițerii au percheziționat zona, dar nu au găsit nicio urmă de suspecți sau victime.”

Un rezident care a dorit să rămână anonim a declarat pentru MyLondon: „Aveam căștile puse, dar am auzit pe fereastră. Mama a auzit clar, apoi l-a descris ca pe un țipăt isteric”.

Bărbat împușcat în parcul Brockwell

Un bărbat de 34 de ani a fost transportat de urgență la spital după ce a fost împușcat în parcul Brockwell din Herne Hill, la primele ore ale zilei de sâmbătă (14 mai).

Poliția a fost chemată sâmbătă la 2.15 dimineața în parc pentru o împușcătură – acolo a fost găsit un bărbat cu răni provocate de o armă de foc. Încă nu au fost efectuate arestări, scrie My London.

Parcul Brockwell a fost închis până la ora 17:00, în acea zi, din cauza incidentului. Deputatul laburist al Parlamentului pentru Dulwich și West Norwood Helen Haynes a scris pe Twitter: „Foarte îngrijorător să aud că mai devreme a avut loc o împușcătură în Brockwell Park. Gândurile mele sunt alături de victimă”.

Focuri de armă în Londra: Adolescent împușcat de un bărbat cu cagulă, cu „o pușcă mare, cu două țevi”

Un al treilea incident a avut loc în Brixton Hill, joia trecută (12 mai). Poliția a fost chemată pentru o împușcătură în Brixton Hill, în jurul orei 19.15 unde a găsit un adolescent cu o rană împușcată. El a fost transportat de urgență la spital, unde starea sa a fost evaluată ca nefiind periculoasă, a confirmat poliția.

Trei bărbați cu cagule, dintre care unul avea sub jachetă „o pușcă mare, cu două țevi”, au fost văzuți fugind de la locul unei împușcături din Lambeth, susțin martorii.

Un alt martor a spus că a văzut un accident de mașină pe Acre Lane, în apropiere de Primăria Lambeth, înainte ca un număr de oameni să coboare din vehicul cu mai multe arme de foc.

Un martor care trecea cu un autobuz, a spus: „Autobuzul s-a oprit și apoi am văzut acest 4×4 argintiu prăbușit și acești tipi care fugeau din el, apoi am auzit șase împușcături și un tip cu o pușcă a fugit pe lângă autobuz. E prima dată când am trăit așa ceva.”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 3 In medie: 3.7]

Tânără de 24 de ani ucisă cu cuțitul în Canning Town. Vecinii sunt îngroziți

Tânără de 24 de ani ucisă cu cuțitul în Canning Town. Vecinii sunt îngroziți

Variola maimuței: Marea Britanie a început vaccinarea

Variola maimuței: Marea Britanie a început vaccinarea