in

ȘOC în LONDRA: Tânără de 21 de ani, înjunghiată mortal pe o alee la miezul nopții

ȘOC în LONDRA: Tânără de 21 de ani, înjunghiată mortal pe o alee la miezul nopții

O tânără de 21 de ani a fost înjunghiată mortal pe o alee din vestul Londrei, în ceea ce poliția a numit „un incident extrem de șocant”.

Femeia „a suferit o serie de răni înjunghiate” și a fost declarată moartă la fața locului, lângă Church Gardens din South Ealing, au spus polițiștii, potrivit Sky News.

Serviciile de urgență, inclusiv Ambulanța Aeriană, au fost chemate marți, după miezul nopții.

Un tânăr de 20 de ani a fost reținut sub suspiciunea de crimă și arestat.

COȘMAR în Londra. Femeie înjunghiată în plină stradă de un elev care doar ce ieșise de la școală

Polițiștii spun că știu identitatea victimei și sunt „în proces” de a informa familia acesteia.

„Este un incident cu adevărat șocant, care va cauza, în mod normal, o îngrijorare semnificativă în rândul comunității locale și a londonezilor în ansamblu”, a spus comandantul Sean Wilson.

„Violența de orice fel, dar în special împotriva femeilor și fetelor, are un impact profund asupra comunităților”, a adăugat acesta.

Comandantul Wilson a adăugat că o echipă de „detectivi specializați în omucideri” investighează cazul, iar aceștia „își vor folosi abilitățile și experiența pentru a se asigura că cel responsabil este adus în fața justiției”.

Oricine are informații despre incident este rugat să sune la 101 sau să scrie pe Twitter @MetCC, citând CAD 77/17 mai. Cei care doresc să rămână anonimi pot suna la Crimestoppers, la 0800 555 111.


ȘOC în LONDRA: Tânără de 21 de ani, înjunghiată mortal pe o alee la miezul nopții…

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 3 In medie: 5]

munciți mai mult

„Căutați-vă slujbe mai bine plătite sau munciți mai mult”… sunt sfătuiți britanicii de guvern

Sky News: Un sfert dintre britanici fac foamea pentru a economisi bani. La ce mai renunță pentru a se descurca cu facturile

Sky News: Un sfert dintre britanici fac foamea pentru a economisi bani. La ce mai renunță pentru a se descurca cu facturile