in

Tânără de 24 de ani ucisă cu cuțitul în Canning Town. Vecinii sunt îngroziți

Tânără de 24 de ani ucisă cu cuțitul în Canning Town. Vecinii sunt îngroziți

O tânără de 24 de ani a fost ucisă cu cuțitul în casa ei din Canning Town, Newham, în timp ce vecinii au auzit o bubuitură puternică.

Poliția a fost chemată pe Burrard Road, în Canning Town la ora 6:24 joi (19 mai) unde a fost găsită o femeie cu răni prin înjunghiere.

Au fost prezenți ofițerii și paramedicii, dar, în ciuda eforturilor lor, femeia a fost declarată decedată la fața locului.

Un bărbat, despre care poliția crede că este cunoscut de victimă, a fost arestat sub suspiciunea de crimă. Polițiștii încă lucrează pentru identificarea rudelor apropiate ale femeii.

O vecină a spus că fiul ei de 10 ani a auzit „țipete” și, când a văzut poliția dimineața, a confirmat ceea ce auzise.

Londra, Camden: Forța femeile să îi facă sex oral sub amenințarea cuțitului

Vecina, care a dorit să rămână anonimă, își amintește de victimă ca fiind „prietenoasă, o prietenă foarte apropiat”. Cele două femei obișnuiau să ia același metrou și își spuneau bună dimineața. Vecina a susținut că victima nu vorbea „cu alte persoane”.

O altă vecină, care spune că o cunoștea pe victimă, a spus că a auzit „zgomote ca atunci când cineva ia un scaun”, adăugând: „L-am sunat imediat pe soțul meu și i-am spus că era un zgomot foarte puternic. Zgomotul era prea mare. Dacă cineva țipa, nu puteai auzi.”

O altă vecină a spus pentru My London că a fost „distrusă” de veste. „Ea a fost aici ieri și nu mi-am dat seama că așa ceva s-ar putea întâmpla a doua zi”, a spus aceasta.

Ea a adăugat că victima „era mereu supărată și părea că trece prin ceva”. „Nu am vorbit niciodată cu ea, dar mi-am dat seama că o deranjează ceva. Ca femeie, poți să-ți dai seama. Ea zâmbea și spunea bună și asta este”.

„Săptămâna trecută m-am gândit că ar trebui să o cunosc mai bine, ea locuiește aici de un an. Întotdeauna am văzut-o tulburată, dar aș fi vrut să am șansa să vorbesc cu ea o dată înainte să se întâmple asta.”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 3]

Doi români au intrat în Marea Britanie cu pașapoartele altor persoane pentru a lucra ilegal

Doi români au intrat în Marea Britanie cu pașapoartele altor persoane. Aveau de gând să muncească ilegal în Wembley

Ca-n Vestul Sălbatic! Mai multe persoane împușcate în Londra, în ultimele zile

Ca-n Vestul Sălbatic! Mai multe persoane împușcate în Londra, în ultimele zile