in

Mii de pachete de țigări de contrabandă care urmau să ajungă în UK, confiscate la Arad

Peste 5 mii de pachete de țigări de contrabandă, ascunse într-un camion au fost confiscate la frontiera Vărșand, județul Arad.

Tirul în care se găseau țigările, înmatriculat în Bulgaria și condus de un cetățean bulgar, era încărcat cu 5.175 pachete de țigări în valoare de peste 119.000 lei, potrivit Aradon.

Șoferul a declarat polițiștilor de frontieră că urma să vândă țigările – pentru care nu deținea documente –  în Marea Britanie, pentru profit.

Cel care a filmat vânzarea de țigări de contrabandă dintr-un magazin românesc, amenințat cu moartea pe Facebook

Cetățeanul bulgar, în vârstă de 39 de ani, a fost depistat marți, 16 noiembrie, în jurul orei 13:00, pe sensul de ieșire din țară.

„Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Vărșand au descoperit, ascunse într-un auto-marfar, 103.500 țigarete, în valoare de 119.025 lei, pe care șoferul mijlocului de transport a încercat să le scoată din țară fără documente de proveniență. În urma controlului efectuat asupra mijlocului de transport, polițiștii de frontieră au descoperit, ascunse în compartimentul destinat mărfii într-un loc special amenajat, mai multe pachete cu țigări. Bărbatul a declarat că intenționa să vândă țigările în Marea Britanie, pentru a obține profit. Întreaga cantitate de bunuri, 5.175 pachete cu țigări, în valoare de 119.025 lei, a fost ridicată în vederea confiscării, iar în cauză polițiștii de frontieră fac cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de deținerea în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea produselor accizabile supuse marcării, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori marcaje false peste limita prevăzută de lege, urmând ca la finalizarea cazului să fie dispuse măsurile legale care se impun”, au declarat reprezentanții Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Arad.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 3]

Prețul gazelor crește

Prețul gazelor crește din nou în Marea Britanie. Facturile, cu sute de lire mai mari

teodosie nasa

ÎPS Teodosie: “În altar nu sunt microbi, susţin chiar specialiștii de la NASA”