in

Cea mai nouă criză din Marea Britanie: Nu mai sunt bodyguarzi pentru cluburile de noapte

Cea mai nouă criză din Marea Britanie: Nu mai sunt bodyguarzi pentru cluburile de noapte

Marea Britanie duce acum o lipsă acută de bodyguarzi pentru cluburile de noapte, ceea ce ar putea deveni o „amenințare la adresa siguranței publice”, după cum avertizează Asociația Industriei de Noapte (NTIA).

Organizația estimează că nivelul de personal este sub 70% din ceea ce ar trebui să fie.

Brexitul și lipsa lucrătorilor din Uniunea Europeană au constituit, de asemenea, un factor care a contribuit la această problemă, estimează NTIA.

Marea Britanie, plan de iarnă pentru pandemie. Persoanele nevaccinate, interzise la evenimente. Lucru de acasă și purtarea măștilor se întorc

Se pare că una din cinci companii de profil s-a închis sau a redus orele, deoarece nu mai angajează personal de securitate. Șefii cluburilor de noapte vor acum ca guvernul să intervină.

Executivul britanic a anunțat că îi ajută pe oameni să „se recalifice, să-și dezvolte noi competențe și să se întoarcă la muncă pentru a ajuta la ocuparea posturilor vacante”.

„Fie că acționează ca o primă linie de apărare împotriva unui atac terorist, fie că intervine pentru a rezolva incidente violente, personalul de securitate autorizat este fundamental pentru siguranța publică”, a declarat pentru BBC Michael Kill, director executiv al NTIA. El a adăugat că lipsurile actuale „încep să pună publicul în real pericol”.

Lipsa bodyguarzilor se adăugă celei a șoferilor de camioane și lucrătorilor din abatoare, pentru care guvernul de la Londra a aprobat deja mii de vize temporare de muncă pentru recrutarea din străinătate.


…Cea mai nouă criză din Marea Britanie: Nu mai sunt bodyguarzi pentru cluburile de noapte…

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 5 In medie: 2.4]

patru morți județul suceava

Patru morți în județul Suceava din cauza unei mașini cu volan pe dreapta. Șoferul a depășit fără să aibă vizibilitate

Român acuzat că și-a ucis bebelușul cu sindromul Down: „Aveam DIAVOLUL în mine”

Român acuzat că și-a ucis bebelușul cu sindromul Down: „Aveam DIAVOLUL în mine”