in

„Nu pot să cred că mă bate o ţigancă împuţită”. Tenismană română umilită la Charleston

 „Nu pot să cred că mă bate o ţigancă împuţită”, a spus tenismana din Franța, Caroline Garcia către tribune în meciul disputat cu românca Irina Begu luni, 4 aprilie, la Charleston.

Gestul incredibil al jucătoarei din Hexagon a fost suprins de microfoanele amplasate pe centralul turneului din SUA, după un punct câştigat de româncă pe finalul setului decisiv.

Irina Begu a învins-o pe franțuzoaică în trei seturi cu scorul de 6-4, 2-6, 7-6, calificându-se astfel în turul secund al turneului de la Charleston, competiție dotată cu premii în valoare totală de 753.000 de dolari.

Niciuna dintre jucătoare nu a comentat public momentul scandalos, dar pe site-ul de specialitate tennisforum.com au apărut numeroase comentarii care dezaprobă gestul franţuzoaicei.

 Nu îmi vine să cred. Vorbesc franceză! Caroline Garcia a făcut-o ţigancă nenorocită pe Irina Begu”, a scris, uimit, unul dintre cei care urmăreau meciul dintre cele două.

Reacţii asemănătoare cu ale Carolinei Garcia au mai fost văzute la Nick Kyrgios în timpul meciurilor din ATP, însă “bad boy-ul” australian a avut decenţa să nu apeleze la formule rasiste.

Se pare că gestul franțuzoaicei este primul de acest fel făcut de o jucătoare ce evoluează la un asemenea nivel. Garcia se află în Top 100 WTA de aproape trei ani, timp în care a cucerit un titlu WTA şi s-a poziţionat pe locul 25 WTA, cel mai bun al carierei.

Ce cred românii despre romi?

„Fucking Romanian bastards!” Români atacați în Belfast.

Reacție a MAE în cazul tinerei discriminate în Hull: „astfel de situații nu trebuie să se mai repete”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Iohannis zguduie Externele. 14 ambasadori rechemați de la post

Numele premierului britanic, în scandalul Panama Papers. Cameron: „E o afacere privată!”