in

Londra, capitala crimelor. Numărul adolescenților uciși în capitala Marii Britanii este cel mai mare din ultimii zece ani

Numărul adolescenților uciși în capitala Marii Britanii este cel mai mare din ultimii zece ani, apreciază Poliția Metropolitană.

Un tânăr de 15 ani a fost înjunghiat mortal în fața oamenilor, în Woolwich, sud-estul Londrei, iar la câteva ore distanță, un alt adolescent a fost în Lambeth. Numărul total al adolescenților uciși în acest an, în capitala Marii Britanii, se ridică la 21, în timp ce poliția consideră că este cel mai grav bilanț din ultimii zece ani.

Polițiștii londonezi au anunțat decesul unui adolescent, în vârstă de 15 ani, ucis pe străzile din Woolwich, sub privirile îngrozite ale oamenilor. Băiatul a fost omorât în sud-estul Londrei, în jurul orei 17:00, în plină zi, când pe stradă erau sute de trecători.

Martorii de la fața locului spun că acesta a încercat să se folosească de o umbrelă pentru a lupta împotriva atacatorilor. Băiatul nu a mai avut nicio șansă, în urma atacului nemilos, scrie Daily Mail.

În imaginile de la fața locului se poate observa o coloană uriașă de mașini de politie şi ambulanțe, dar și numeroși martori care încercau să formeze un scut astfel încât victima să nu poată fi observată.

Încă o crimă între adolescenți șochează Londra. Incredibil ce au făcut trecătorii când au văzut trupul unui tânăr înjunghiat mortal căzut pe trotuar

În ciuda eforturilor depuse, adolescentul a fost declarat mort chiar la fața locului. 

Imediat după acest incident, polițiștii au fost chemați la un spital din sudul Londrei, după ce un alt tânăr de 15 ani s-a prezentat la urgențe cu o plagă înjunghiată. Din fericire, rana nu i-a pus viața în pericol. Un bărbat a fost arestat în legătură cu acest incident. În urma atacului, un magazin a fost evacuat, iar poliția a blocat intrarea și și a făcut raiduri în căutarea suspectului.

Câteva ore mai târziu, Keane Harling, un tânăr de 16 ani, a murit chiar înainte de miezul nopții, după a fost înjunghiat în fața casei mamei sale din Oval Place, în sudul Londrei.

„La acțiune au participat ofițeri de politie, însoțiți de personal al Serviciului de Ambulanță din Londra. Tânărul de 16 ani a fost declarat mort la fața locului. Familia băiatului a fost informată și va fi sprijinită de specialiștii din politie. Identificarea formală și un examen post-mortem vor fi efectuate în timp util. Pentru acest caz nu a existat pentru moment nicio arestare”, a anunțat purtătorul de cuvânt al Scotland Yard.

Numărul total al adolescenților uciși în capitala londoneză, în acest an, a ajuns la 21, trei dintre ei fiind omorâți în ultimele cinci zile. La începutul acestui an, ofițerii de poliție și-au exprimat îngrijorarea cu privire la faptul că violențele ar putea crește în timpul verii, la fel cum s-a întâmplat și anul trecut, după ce restricțiile anti-covid au fost ridicate. Creșterea numărului victimelor de anul trecut a fost cauzată parțial de disputele care au pornit pe rețelele sociale în timpul pandemiei și care s-au mutat ulterior, pe străzi.

Totuși, comparativ cu 2020, anul acesta numărul deceselor în rândul tinerilor pare să fie mult mai mare, şi probabil cel mai mare din ultimii zece ani. Potrivit datelor furnizate de primăria din Londra, în 2012 au existat nouă cazuri de omor în rândul tinerilor, ajungând la 19 persoane, în timp ce pentru anul trecut, autoritățile au raportat 14 astfel de cazuri.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Ne va fi frică să ieșim din case. Adolescent de 16 ani, găsit mort pe stradă, în sudul Londrei. A fost înjunghiat

cum dovedesc că am settled

Cum dovedesc că am settled sau pre-settled status în UK. Vezi ce este și cum se poate obține un share code pentru angajare sau pentru închirierea unei case