in

O familie din România poate trăi de 8 ori mai bine în UKMigration Watch din Marea Britanie au publicat un nou calcul, în care se arată că o familie din România poate trăi de 8-9 ori mai bine în Marea Britanie decât acasă.

Calculul se referă, fireşte, numai la salariile minime pe economie, nu şi la cheltuieli.

În România, o familie compusă dintr-o persoană care munceşte pentru salariul minim pe economie, soţie care nu munceşte şi doi copiii, câştiga £70 pe săptămână. În Bulgaria, aceeaşi familie câştiga £62 pe săptămână.

Comparaţia este făcută cu venitul săptămânal pe care această familie l-ar putea obţine, teoretic, în Marea Britanie – adică £543. În multe alte ţări europene, familia ar putea câştiga de câteva ori mai mulţi bani decât în România sau Bulgaria.

Şeful Migration Watch, Sir Andrew Green, spune că diferenţele de salarii sunt pur şi simplu şocante.

“Ar fi absurd să credem că nu va fi un influx de muncitori din România şi Bulgaria, având în vedere aceste diferenţe enorme de venituri”. a mai spus Sir Andrew Green.

Ziarele britanice au titrat aşadar – Românii vor trăi de 8 ori mai bine în Marea Britanie – cu siguranţă ne vor invada, fără să menţioneze că viaţa este, ca şi salariile dealtfel, de câteva ori mai ieftină în România.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

România, umilită: Sandero e o maşină cu 90 de vaci-putere

Ministrul planificării, Nick Boles: Devin nervos când aud de români