in

O persoană a murit lovită de tren în nordul Londrei

persoană lovită de tren

O persoană a murit lovită de un tren de pe linia Overground în Enfield, nordul Londrei.

Toate trenurile de pe linie au fost suspendate, iar serviciile de urgență se ocupă de incident, anunță MyLondon.

Serviciile de urgență au ajuns la fața locului, lângă Enfield, în jurul orei 13.00, în această după-amiază (luni, 16 mai). Toate serviciile Overground către și dinspre Enfield Town au fost suspendate, în timp ce serviciile de urgență s-au ocupat de victima de pe șine.

Serviciul de știri privind traficul și călătoriile Inrix raporta că nu există trenuri care circulă între Edmonton Green și Enfield Town ca urmare a unui incident al serviciilor de urgență. Actualizarea a fost postată la ora 13.15 și se înțelege că incidentul era în curs.

Londra: Trenuri anulate și servicii feroviare întârziate din cauza unui incident pe calea ferată

Serviciul de Ambulanță din Londra (LAS) a sosit la fața locului în șase minute, dar, în ciuda eforturilor acestora, nu au reușit să salveze persoana lovită de tren.

Un purtător de cuvânt al LAS a declarat: „Am fost chemați astăzi la 13:16 pentru o persoană lovită de un tren în stația Bush Hill Park, Enfield. Am trimis echipa noastră de răspuns în zona periculoasă la fața locului, primul paramedic sosind în mai puțin de șase minute. Din păcate, pacientul a murit la fața locului.”


Călătorii care întâmpină întârzieri ca urmare a incidentului pot avea dreptul la despăgubiri. Cei afectați au fost sfătuiți să-și păstreze biletele de tren și să noteze călătoria, deoarece vor trebui să facă o cerere de despăgubire.

Trenurile nu au putut circula între Edmonton Green și Enfield Town, în timp ce serviciile de urgență s-au aflat la fața locului. Potrivit National Rail, era de așteptat ca întreruperea să dureze până la aproximativ ora 16:00.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Marea Britanie vrea să „modifice semnificativ” acordul Brexit. Ce răspunde Uniunea Europeană

Marea Britanie vrea să „modifice semnificativ” acordul Brexit. Ce răspunde Uniunea Europeană

Scottish Power: Milioane de clienți vor avea o iarnă îngrozitoare fără intervenția guvernului

Scottish Power: Milioane de clienți vor avea o iarnă îngrozitoare fără intervenția guvernului